CELEBRITIES

Η Lila Moss ανέβηκε στην πασαρέλα με αντλία ινσουλίνης και το κοινό την αποθέωσε


The Jennettes

30 Σεπτεμβρίου 2021

Η Lila Moss ανέβηκε στην πασαρέλα με αντλία ινσουλίνης και το κοινό την αποθέωσε
Οι δυο τους έλαβαν μέρος στο εντυπωσιακό show των Versace και Fendi, μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Η Lila, πέρα από τον τρόπο που περπάτησε στην πασαρέλα, ξεχώρισε για το γεγονός ότι ανέβηκε σε αυτή, φορώντας στο πόδι της την αντλία ινσουλίνης. 

Η 18χρονη κόρη της Kate Moss, Lila κατακτά όλο και περισσότερο τον κόσμο της πασαρέλας, ακολουθώντας την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία της μητέρας της. 

Οι δυο τους έλαβαν μέρος στο εντυπωσιακό show των Versace και Fendi, μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Η Lila Moss, πέρα από τον τρόπο που περπάτησε στην πασαρέλα, ξεχώρισε για το γεγονός ότι ανέβηκε σε αυτή, φορώντας στο πόδι της την αντλία ινσουλίνης. 

Οι φωτογραφίες από το show που μοιράστηκε στο Instagram, φυσικά αποθεώθηκαν από τους fans της ενώ τα σχόλια που ακολούθησαν, ήταν καταιγιστικά. Μεταξύ άλλων, ήταν και τα εξής: «Ως ένας ακόμη ασθενής, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που φόρεσες την αντλία στην πασαρέλα! Είσαι βασίλισσα και αυτές οι φωτογραφίες πρέπει να κυκλοφορήσουν παντού για μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση γύρω από τον διαβήτη», «Λίγα πράγματα με κάνουν να θέλω να κλάψω από συγκίνηση, όπως η αντλία που έχεις τοποθετήσει στο πόδι σου, τη λατρεύω. Εγώ τη φοράω υπερήφανα στο χέρι μου».

Η Lila Moss είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της τον Αύγουστο του 2020, ότι έχει διαβήτη τύπου 1 ενώ είχε δηλώσει πως λίγοι γνωρίζουν πραγματικά τι σημαίνει να έχει κανείς αυτό το νόσημα. Στο διαβήτη τύπου 1, έχει παρατηρηθεί πως δεν παράγεται αρκετή ινσουλίνη στον οργανισμό, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Τα άτομα που έχουν διαγνωστεί με διαβήτη τύπου 1 έχουν ανάγκη από καθημερινές ενέσεις ινσουλίνης ή να φορούν αντλία ινσουλίνης, μια μικρή συσκευή που δίνει στο σώμα την απαιτούμενη ινσουλίνη στη διάρκεια της μέρας αλλά και της νύχτας.

Δείτε ακόμη: Celebrities: Ζευγάρια στη ζωή και στη σκηνή 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS