ΣΤΙΛ

Lila Moss: Aναδημιούργησε το εμβληματικό slip dress look της μαμάς της και κρατάμε σημειώσεις


Μάρθα Κουμπάνη

14 Αυγούστου 2021

Lila Moss: Aναδημιούργησε το εμβληματικό slip dress look της μαμάς της και κρατάμε σημειώσεις
Η Lila Moss αναδημιούργησε το εμβληματικό look με slip dress της Kate Moss

Η Kate Moss ήταν και παραμένει ένας θρύλος της μόδας. Η Βρετανίδα είδωλο του στιλ, μας έχει χαρίσει κατά την διάρκεια της σπουδαίας καριέρας της, μία σειρά από αξέχαστα looks, τα οποία θαυμάζουμε μέχρι και σήμερα. Η 18χρονη κόρη της Lila, έρχεται να συνεχίσει τον θρύλο της μητέρας της (ή τουλάχιστον να προσπαθήσει) και μας υπενθυμίζει ότι οριμένα από τα iconic looks της μπορούν να φορεθούν -λίγο διαφορετικά- και στο σήμερα

Ένα από αυτά το διάφανο μίντι slip dress της Kate. To είχε φορέσει στο party του Elite Model Agency για τον διαγωνισμό Look of the Year στο Hilton Hotel του Λονδίνου τον Σεπτέμβριο του 1993.

Το νεαρό μοντέλο, αυτό το διάστημα βρίσκεται σε διακοπές στην Ίμπιζα και το Σαββατοκύριακο εμφανίστηκε με ένα ρούχο που θύμησε έντονα το στιλ της μητέρας της. Η Lila Moss φόρεσε ένα μίνι slip dress σε nude απόχρωση και η σύγκριση με την Kate Moss είναι αναπόφευκτη.

Η νεαρή το συνδύασε με δερμάτινα φλατ σανδάλια με T-strap και συμπλήρωσε το look με μια shoulder bag. Το αποτέλεσμα μίνιμαλ και chic, ενώ τα κομμάτια που το απαρτίζουν διαχρονικά και ευκολοφόρετα, άρα safe. Τα κοσμήματά της ήταν επίσης διακριτικά- ένα λεπτό χρυσό κολιέ στο λαιμό κι ένα ζευγάρι κρίκοι από ροζ χρυσό για λάμψη.

Φωτογραφίες Getty/Ideal Images

Δείτε ακόμη: Τα ωραιότερα slip dresses

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.