ΣΤΙΛ RUNWAYS

Carla Bruni: Eπέστρεψε στην πασαρέλα για το επετειακό show Balmain


The Jennettes

30 Σεπτεμβρίου 2021

Carla Bruni: Eπέστρεψε στην πασαρέλα για το επετειακό show Balmain
Carla Bruni: Eπέστρεψε στην πασαρέλα για το επετειακό show Balmain

Παρά το γεγονός ότι μπήκε στον κόσμο της πολιτικής όταν παντρεύτηκε τον τότε πρόεδρο της Γαλλίας Nicolas Sarkozy το 2008, η Carla Bruni δεν άφησε ποτέ τη μόδα. Το απέδειξε για άλλη μια φορά στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού την Τετάρτη, με την συμμετοχή της στο show που γιόρτασε στην 10η επέτειο του Olivier Rousteing ως creative director στον Balmain.

jenny.gr

Η 53χρονη περπάτησε στην πασαρέλα και τράβηξε τα βλέμματα φορώντας μίνι φόρεμα σε ιβουάρ απόχρωση στολισμένο με πέρλες και ψηλοτάκουνα μποτάκια σε nude απόχρωση. Το φόρεμα της είχε ψηλό γιακά και τονισμένους ώμους, το signature design του oίκου Balmain.

To μίνι κόψιμο αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της. Η πρώην πρώτη Κυρία της Γαλλίας παραμένει μια από τις πιο εντυπωασιακές γυναίκες στα 53 της χρόνια και φυσικά απόθεώθηκε στα social media.

Στο επετειακό fashion show περπάτησαν μερικές ακόμα από τις πιο iconic γυναίκες της μόδας και χάρισαν ακόμα περισσότερο glam στην επίδειξη. Το show άνοιξε η Imaan Hammam και συμμετείχαν οι Naomi Campbell, Natasha Poly, Natalia Vodianova, Milla Jovovich, Lara Stone, Karen Elson, Edie Campbell, Precious Lee, Soo Joo Park και Mariacarla Boscono.

jenny.gr
jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.