CELEBRITIES

6 celebrities μοιράζονται τους πιο ντροπιαστικούς ρόλους της καριέρας τους


The Jennettes

2 Οκτωβρίου 2021

6 celebrities μοιράζονται τους πιο ντροπιαστικούς ρόλους της καριέρας τους

Κάθε βιογραφικό έχει τουλάχιστον μία δουλειά που θα θέλαμε να αφαιρέσουμε. Ξεκίνησε καλά, κατέληξε άσχημα και, τώρα που το ξανασκεφτόμαστε, ίσως θα ήταν καλύτερο να μην την είχαμε επιλέξει ποτέ. 

Αν αναρωτιέστε τι κοινό μπορεί να έχετε με έναν celebrity, λοιπόν, το βρήκατε και είναι ακριβώς αυτό. Οι παρακάτω ηθοποιοί μοιράστηκαν τους πιο ντροπιαστικούς τους ρόλους και εύχονται να μην είχαν πάει ποτέ στην οντισιόν ή να είχαν αρνηθεί την πρόταση του σκηνοθέτη.

Angelina Jolie

jenny.gr

Ένας από τους χειρότερους ρόλους της καριέρας της Angelina Jolie, ήταν εκείνος στην ταινία επιστημονικής φαντασίας Cyborg 2 που κυκλοφόρησε το 1993. «Όταν το είδα, γύρισα σπίτι και αρρώστησα», έχει δηλώσει.

jenny.gr

Ο young Leo εμφανίστηκε στο Critters 3 το 1991 και πήρε 0% στο Rotten Tomatoes. Σύμφωνα με το Rolling Stone, πρόκειται για τη μεγαλύτερη αποτυχία του και φταίει η ταινία – όχι η ερμηνεία του. 

jenny.gr

Όταν της είπαν ότι θα έπαιζε με τον Mel Gibson, σίγουρα περίμενε κάτι καλύτερο. Στο The Beaver που κυκλοφόρησε το 2011 και σκηνοθέτησε η Jodie Foster, η JLaw παραδέχεται πως θα μπορούσε να τα είχε πάει πολύ καλύτερα.

jenny.gr
beyonce

Η Queen Bey έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο ως Foxxy Cleopatra στο Austin Powers in Goldmember. Ίσως εμείς να το είχαμε ξεχάσει, αλλά είναι χαραγμένο στη δική της μνήμη κι εύχεται να ήταν σαν εμάς.

Jennifer Aniston

jenny.gr

Έναν χρόνο πριν τα Φιλαράκια, η Jen έπαιξε σε μία ιρλανδική ταινία τρόμου, το Leprechaun. Παρότι η ταινία πήγε πολύ άσχημα και ο ρόλος είναι ο χειρότερος της καριέρας της, έχουν κυκλοφορήσει όχι ένα, όχι δύο αλλά πέντε sequels και ένα remake.

Scarlett Johansson

jenny.gr

Priyanka Chopra

Μετά το Marriage Story, διαγράφεται κάθε κακός της ρόλος. Για εμάς. Για την ίδια, η εμφάνισή της στο Home Alone 3 παραμένει αξέχαστη για τους χειρότερους λόγους αφού, κακά τα ψέματα, δεν ήταν και τόσο καλή. Μάλιστα, η ταινία ήταν πιο αποτυχημένη από τις δύο προηγούμενες, οι οποίες πήγαν εξαιρετικά.

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι ανήκουν στην LGBTQ+ κοινότητα

jenny.gr


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.