CELEBRITIES

Μετά τον χωρισμό από τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, η Grimes διαβάζει Marx και γίνεται (πάλι) meme


Στεφανία Παπαδημητρίου

4 Οκτωβρίου 2021

Μετά τον χωρισμό από τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, η Grimes διαβάζει Marx και γίνεται (πάλι) meme

«Βάφω τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσες», τραγούδησε ο Δημήτρης Μητροπάνος. Αυτό έκανε και η Grimes, αλλά με τον δικό της τρόπο. Τώρα που χώρισε από τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, μυείται στα άδυτα του κομμουνισμού.

Δεν είναι αστείο. Φόρεσε την μπέρτα της, πήρε το βιβλίο του Karl Marx αγκαλιά και βγήκε έξω να διαβάσει το Κομμουνιστικό Μανιφέστο. Σε βίντεο, μάλιστα, βλέπουμε τη σταρ της progressive pop να γυρνά νωχελικά τις σελίδες. 

Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις νέες της γνώσεις για να συζητήσει με τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος έχει χαρακτηρίσει «σοσιαλιστή» τον εαυτό του πολλές φορές.

H Grimes ξεκαθάρισε τα πράγματα μέσω Instagram, λίγο μετά. «Συνεχίζω να ζω με τον E και δεν είμαι κομμουνίστρια», έγραψε σε ανάρτησή της. «Με ακολουθούσαν φωτογράφοι όλη την εβδομάδα και αποφάσισα να τους τρολάρω».

Όπως είναι επόμενο, η Grimes έγινε το αγαπημένο meme του Internet.

 

Μετά από τρία χρόνια σχέσης, το πιο αμήχανο ζευγάρι που έχουμε δει ανακοίνωσε τον χωρισμό τους. Διατηρούν ωστόσο τις καλές τους σχέσεις καθώς έχουν έναν γιο μαζί - τον μικρό X Æ A-Xii Musk που τον Μάιο θα κλείσει τα 3 του χρόνια. 

Βέβαια, κρατάμε μικρό καλάθι. Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα παραμείνουν φίλοι, εφόσον η Grimes διεκδικεί το διάστημα για να ιδρύσει «λεσβιακή αποικία». Ναι, είπε ότι έκανε πλάκα. Όχι, δεν την πιστεύουμε. Όταν αποφασίζεις να ονομάσεις το παιδί σου X Æ A-Xii, όλα είναι πιθανά.

Δείτε ακόμη: 9 celebrities που δεν χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.