CELEBRITIES

H Grimes ζητά διατροφή από τον Elon Musk το διάστημα. Λογικό.


Στεφανία Παπαδημητρίου

29 Σεπτεμβρίου 2021

H Grimes ζητά διατροφή από τον Elon Musk το διάστημα. Λογικό.

Ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος έφτασε – όχι, δε θα έχει πυρηνικά όπλα, ούτε θα γίνει στη Γη. Θα γίνει στο διάστημα και θα τον προκαλέσουν η Grimes με τον Elon Musk

Παρότι ο Musk είναι αρκετά απασχολημένος πρσπαθώντας να φτάσει στην Ευρώπη, έναν από τους δορυφόρους του πλανήτη Δία, με ένα project που θα κοστίσει 178 εκατομμύρια δολάρια, η Grimes έχει τα δικά της σχέδια. Σε email που έστειλε στο Page Six, μας πληροφόρησε για τα σχέδιά της να δημιουργήσει δικές της αποικίες, «ξεχωριστά από τον Elon, για τη λεσβιακή διαστημική κοινότητα».

Την περασμένη εβδομάδα, το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του. Θα συνεχίσουν, ωστόσο, να μεγαλώνουν μαζί τον γιο τους, ο οποίος πιθανότατα θα περάσει καλύτερα στην Ευρώπη γιατί το όνομα του θα είναι πιο συνηθισμένο. 

jenny.gr

Αν κρίνουμε από την τελευταία εμφάνιση της καλλιτέχνιδας στο Met Gala και το σπαθί της, μάλλον είναι έτοιμη να φύγει μια για πάντα από τη Γη – αν όχι από τον γαλαξία. 
 

πηγή φωτογραφίας: Splash News

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.