CELEBRITIES

Elon Musk- Grimes: Χώρισαν μετά από 3 χρόνια σχέσης αλλά «αγαπιούνται» ακόμη


The Jennettes

25 Σεπτεμβρίου 2021

Elon Musk- Grimes: Χώρισαν μετά από 3 χρόνια σχέσης αλλά «αγαπιούνται» ακόμη

Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, ο Elon Musk αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους από τη σύντροφό του, Grimes καθώς το ζευγάρι επιβεβαίωσε τις φήμες πως έχει χωρίσει. 

Ο ιδρυτής της Space X δήλωσε στο Page Six, αναφορικά με τη σχέση με τη μητέρα του 16 μηνών γιου του, X Æ A-Xii:  «Είμαστε ημι-χωρισμένοι, αλλά ακόμη αγαπιόμαστε, συναντιόμαστε συχνά και είμαστε καλά».

Όπως πρόσθεσε: «Ο λόγος είναι ότι η δουλειά μου στη SpaceX και την Tesla απαιτεί να βρίσκομαι κυρίως στο Texas ή να ταξιδεύω στο εξωτερικό και η δουλειά της είναι κυρίως στο Los Angeles. Μένει μαζί μου τώρα και ο μικρός X είναι στο διπλανό δωμάτιο». 

Η ανακοίνωση του χωρισμού τους έγινε γνωστή αφότου ο Musk ολοκλήρωσε επιτυχώς το πρώτο τουριστικό ταξίδι που διοργάνωσε η Space X με το Inspiration 4 να προσθαλασσώνεται με ασφάλεια ανοιχτά της Florida. Αξίζει να θυμηθεί κανείς πως η Grimes εμφανίστηκε στο Met Gala που έγινε πριν λίγες ημέρες, ασυνόδευτη ενώ ο Elon Musk πήγε αργότερα εκεί, που μετά διοργάνωσε πάρτι σε κλαμπ.

Ο Musk και η Grimes έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση τον Μάιο του 2018 στο Met Gala, μετά τον χωρισμό του δισεκατομμυριούχου με την Amber Heard. Τον Ιανουάριο του 2020 η Grimes επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος και λίγο αργότερα επιβεβαίωσε ότι ο Musk είναι ο πατέρας του παιδιού της. 

Η περιουσία του άνδρα της Tesla αποτιμάται πάνω από 160 δισ. δολάρια, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να ζήσει σε ένα προκατασκευασμένο σπίτι μόλις 36 τετραγωνικών μέτρων. Ο Elon Musk έτσι, πέρα από τους προφανείς λόγους, έχει καταφέρει να βρεθεί στο προσκήνιο για έναν ακόμη αφού η «ταπεινή κατοικία του» κοστίζει πάνω από 50 χιλ. δολάρια και βρίσκεται στη Boca Chica στο Νότιο Τέξας.

Δείτε ακόμη: Celebrities: Ζευγάρια στη ζωή και στη σκηνή 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.