CELEBRITIES

Elon Musk: Ο ισχυρός άνδρας της Tesla και της Space X αποφάσισε να ζήσει σε προκατασκευασμένο σπίτι 36 τετραγωνικών


9 Ιουλίου 2021

Elon Musk: Ο ισχυρός άνδρας της Tesla και της Space X αποφάσισε να ζήσει σε προκατασκευασμένο σπίτι 36 τετραγωνικών

O μίστερ Tesla, Έλον Μασκ απαρνείται τις επαύλεις και τα μεγάλα σπίτια, αποφασίζοντας να ζήσει σε ένα προκατασκευασμένο 36 τετραγωνικών στις εγκαταστάσεις της SpaceX

Η περιουσία του αποτιμάται πάνω από 160 δισ. δολάρια. Είναι ο ισχυρός άνδρας της Tesla και της Space X, δύο από των πιο κερδοφόρων εταιριών παγκοσμίως. Κι όμως αποφάσισε να ζήσει σε ένα προκατασκευασμένο σπίτι μόλις 36 τετραγωνικών μέτρων. Ο Έλον Μασκ έχει καταφέρει, έτσι, να βρεθεί στο προσκήνιο για έναν ακόμη λόγο.

Όταν μέσα στο 2020 ο Έλον Μασκ είχε ενημερώσει πως θα πουλήσει τα υλικά περιουσιακά του υπάρχοντα ώστε να αφοσιωθεί στην έρευνα και την προσπάθεια για εποίκιση στον Άρη, λίγοι ήταν εκείνοι που το πήραν στα σοβαρά. Σταδιακά όμως ο ίδιο ρευστοποίησε την ακίνητη περιουσία. Σπίτια επαύλεις άλλαξαν χέρια με τον ίδιο να παίρνει μία απόφαση που ξένισε πολλούς.

Στις εγκαταστάσεις της SpaceX

Αποφάσισε να ζήσει σε ένα προκατασκευασμένο σπίτι 36 τετραγωνικών μέτρων. Η «ταπεινή κατοικία του» κοστίζει πάνω από 50 χιλ. δολάρια και βρίσκεται στη Boca Chica στο Νότιο Τέξας. Τι άλλο είναι εκεί; Οι εγκαταστάσεις της SpaceX. Το νέο του σπίτι -από εταιρία που συνεργάζεται στενά με την SpaceX- βρίσκεται στον ίδιο χώρο, στις εγκαταστάσεις της δική του εταιρίας που ασχολείται με τα ταξίδια στο διάστημα. Πριν από λίγες ημέρες με ένα tweet του ενημέρωσε πως απομένει μία ακόμα έπαυλη στο Σαν Φρανσίσκο, που και αυτή αναμένεται να περάσει σε άλλον κάτοχο. «Μια μεγάλη οικογένεια» όπως έγραψε χαρακτηριστικά. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS