CELEBRITIES

Η Gal Gadot κατάφερε να κάνει έξαλλo τον Keanu Reeves


The Jennettes

4 Οκτωβρίου 2021

Η Gal Gadot κατάφερε να κάνει έξαλλo τον Keanu Reeves

Όλοι ξέρουμε τη συνολική στάση ζωής και το φιλανθρωπικό έργο του Keanu Reeves.

Παρά τα αμέτρητα εκατομμύρια που έχει κερδίσει μέσα από τη δουλειά 30 χρόνων, παραμένει ένας απλός άνθρωπος, που τρώει το σαντουιτσάκι του στο παγκάκι και απολαμβάνει μία μπυρίτσα σε ένα πεζούλι.

Πάντα διακριτικός και χαμηλών τόνων, ο Keanu Reeves δεν έχει social media, σπάνια απασχολεί με την προσωπική του και έχει κάνει υπέρογκες δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Για να δείξει την ευγνωμοσύνη του σε όλους τους κασκαντέρ που συμμετείχαν στα sequels του Matrix, τους έκανε δώρο από μία ολοκαίνουρια μοτοσικλέτα. Αυτός είναι ο Keanu που αγαπάμε.

Μπορεί να είναι γενναιόδωρος, αλλά την αδικία δεν την αντέχει, δεν την μπορεί. Οι επίσημοι εκπρόσωποί του ξεκίνησαν έναν πόλεμο με τη Warner Bros. και δικαίως. Το στούντιο αποφάσισε ότι όλες οι ταινίες του 2021 θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα σε κινηματογραφικές αίθουσες και στην πλατφόρμα HBO Max. Το πρόβλημα είναι ότι για αυτή του την απόφαση, συμβουλεύτηκε μόνο το  δίδυμο της ταινίας Wonder Woman 1984. Την πρωταγωνίστρια Gal Gadot και τη σκηνοθέτιδα Patty Jenkins.

Και το πρόβλημα δεν τελειώνει εδώ. Όπως απεδείχθη, οι δύο κυρίες αποζημιώθηκαν με μερικά εκατομμύρια δολάρια για τα διαφυγόντα κέρδη που αναπόφευκτα υπήρξαν εξαιτίας της πανδημίας. Τι είχαν όμως να πουν για αυτό οι Keanu Reeves, Denzel Washington, Margot Robbie, Will Smith, Hugh Jackman και Angelina Jolie; Δεν είναι αυτοί άνθρωποι με διαφυγόντα κέρδη;

Οι εκπρόσωποί τους απαιτούν να μάθουν προς τι αυτή η προτίμηση και ο διαχωρισμός και γιατί δεν ενημερώθηκαν για αυτό οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της Warner Bros. «Για πολύ καιρό, η Warner Bros. ήταν γνωστή ως το ιδανικό σπίτι για τα ταλέντα, και αυτό ήταν πάντα ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Με αυτή την κίνηση, αποξενώνουν τους ηθοποιούς για τους οποίους πάλεψαν πολύ να αποκτήσουν. Δεν είναι μηχανικοί για να τους αντικαταστήσεις».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.