CELEBRITIES

Η γενναία εξομολόγηση της Victoria Hislop: «Είμαι 62 και πέρυσι διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού»


The Jennettes

7 Οκτωβρίου 2021

Η γενναία εξομολόγηση της Victoria Hislop: «Είμαι 62 και πέρυσι διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού»
«Είμαι πολύ χαρούμενη. Είμαι 62 χρονών και πέρσι, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Η διάγνωση έγινε μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και μου φαινόταν ότι είχε έρθει το τέλος του κόσμου. Τις πρώτες εβδομάδες, δεν μπορούσα να σκεφτώ πώς θα συνεχίσω και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ο θάνατος». 

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Είμαι 62 χρονών και πέρσι, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Η διάγνωση έγινε μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και μου φαινόταν ότι είχε έρθει το τέλος του κόσμου. Τις πρώτες εβδομάδες, δεν μπορούσα να σκεφτώ πώς θα συνεχίσω και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ο θάνατος».

Η Victoria Hislop έκανε μια θαρραλέα εξομολόγηση στο περιοδικό Hello, αφού αποκάλυψε πως τον περασμένο χρόνο νόσησε με καρκίνο του μαστού. Η συγγραφέας που με τα έργα της υμνεί τον πολιτισμό της Ελλάδας και έγινε γνωστή στη χώρα μας μέσα από τη σειρά «Το νησί», μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της, αποτελώντας έμπνευση για κάθε γυναίκα που έχει ζήσει κάποια παρόμοια εμπειρία.

Στη συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Στο μυαλό μου ετοίμαζα ήδη αποχαιρετισμούς και σκεφτόμουν τι να αφήσω στα παιδιά μου. Ήμουν όμως τυχερή καθώς διαγνώστηκα νωρίς. Δεν υπήρχαν μεταστάσεις, χειρουργήθηκα, δε χρειάστηκε να κάνω μαστεκτομή, την οποία η μητέρα μου είχε κάνει στην ίδια ηλικία με εμένα. Έκανα θεραπείες και μέχρι τώρα όλα βαίνουν καλώς. Ίσως ακουστεί κλισέ αλλά νιώθω πως ξαναγεννήθηκα».

Η συνέχεια των όσων είπε, είναι ακόμη πιο καθηλωτική: «Δεν ξέρω πόσο θα ζήσω ακόμα. Διαγνώστηκα με καρκίνο αλλά στον αντίποδα απέκτησα ελληνική υπηκοότητα. Χειρουργήθηκα δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Οι πρώτοι μήνες του νέου χρόνου ήταν πολύ δύσκολοι. Είμαι πλέον πολύ αισιόδοξη».

Τον Σεπτέμβριο του 2020, η Hislop έγινε και επίσημα Ελληνίδα ενώ η ορκωμοσία της πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή, στο υπουργείο Εσωτερικών. Μετά την ορκωμοσία της, μίλησε για την τιμητική πολιτογράφηση:

«Είναι μία πάρα πολύ σημαντική ημέρα, γιατί για πολλά χρόνια έχω αγαπήσει την Ελλάδα. Αυτό δεν είναι μυστικό, ότι αγαπάω τους ανθρώπους, το τοπίο, την κουλτούρα, όλα αυτά. Αυτό δεν είναι δύσκολο, να αγαπήσω την Ελλάδα έτσι, αλλά λένε οι άνθρωποι ότι η Ελλάδα είναι κάτι πιο πολύ από αυτό. Το σημαντικό είναι να αγαπήσουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα, όχι μόνο την ομορφιά. Κι εγώ, εδώ και πολλά χρόνια, αγαπάω όλη την Ελλάδα και η καρδιά μου είναι εδώ. Στο μέλλον θα συνεχίσω να υποστηρίζω την Ελλάδα, όπως τώρα».

Δείτε ακόμη: Celebrities: Ζευγάρια στη ζωή και στη σκηνή

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.