CELEBRITIES

H Madonna προσπάθησε να γίνει προκλητική στον Jimmy Fallon. Τελικά ήταν απλά άβολη


The Jennettes

11 Οκτωβρίου 2021

H Madonna προσπάθησε να γίνει προκλητική στον Jimmy Fallon. Τελικά ήταν απλά άβολη
H Madonna προσπάθησε να γίνει προκλητική στον Jimmy Fallon αλλά τελικά ήταν άβολο

H αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της pop, Madonna, έχει αποφασίσει, για κάποιον λόγο, τα τελευταία χρόνια να μας δείχνει την πιο «άβολη» πλευρά της. Μια ακόμη τέτοια στιγμή έζησαν οι τηλεθεατές της εκπομπής "The Tonight Show" με παρουσιαστή τον Jimmy Fallon.

Η 63χρονη τραγουδίστρια ενώ μιλούσε για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει με τίτλο “Madame X” αποφάσισε να κάνει μια απρόσμενη κίνηση και να ξαπλώσει στο γραφείο του παρουσιαστή και μάλιστα, λίγο μετά, να σηκώσει τη φούστα της δείχνοντας τον, γυμνασμένο αν μη τι άλλο, πισινό της στο κοινό. Θα είχε πλάκα, αν δεν ήταν κάπως cringe.

O Jimmy Fallon ρώτησε τη Madonna τι πιστεύει ότι θα αποκομίσει το κοινό που θα παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ και η pop star απάντησε: “H τέχνη είναι πολύ σημαντική για τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι δεν δίνουν έμφαση στη τέχνη. Εγώ εμπνέομαι από τον συγγραφέα James Baldwin. Συνέχεια αναφέρω ότι οι καλλιτέχνες οφείλουν να μιλάνε για την ειρήνη. Ελπίζω να κάνουν τους τηλεθεατές να σκεφτούν μέσα από το ντοκιμαντέρ». Ο Fallon έπειτα της είπε ότι η ίδια έχει μπλέξει αρκετές φορές και τότε σηκώθηκε από τον καναπέ και ξάπλωσε στο γραφείο του ενώ έπειτα σηκώθηκε και σήκωσε τη φούστα της αφήνοντας τον παρουσιαστή άφωνο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Μεταξύ άλλων, η Madonna αποκάλυψε ότι μετάνιωσε πολύ που αρνήθηκε να υποδυθεί την Catwoman στον Batman του Tim Burton, ρόλος που τελικά πήγε στη Michelle Pfeiffer. Μία ακόμη συμμετοχή που αρνήθηκε και μετάνιωσε πάρα πολύ, ήταν να παίξει στην ταινία “Μatrix” -ακόμα δεν έχει συγχωρήσει τον εαυτό της για αυτό.

"Επίσης, αρνήθηκα τον ρόλο στο The Matrix. Το πιστεύεις; Ήθελα να αυτοκτονήσω!» Ο ρόλος πήγε τελικά, όπως όλοι γνωρίζουμε πλέον, στην Carrie - Anne Moss. H Madonna τόνισε ότι σε όλη της την καλλιτεχνική πορεία είναι λίγα τα πράγματα που έχει μετανιώσει και το γεγονός ότι δεν συμμετείχε στο Μatrix είναι ένα από τα πρώτα στη λίστα της.

Μπορεί η star να είναι πολυβραβευμένη, να μεσουράνησε στην δεκαετία των 80s και να θεωρείται μία από τις πλέον διαχρονικές προσωπικότητες της μουσικής, σήμερα όμως οι εμφανίσεις της μας δημιουργούν αρκετές φορές προβληματισμό. Ίσως το να προσπαθεί να προκαλέσει απλά για να προκαλέσει να μην είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε από εκείνη. Την είδαμε να τα κάνει σε άλλες δεκαετίες, όταν υπήρχε λόγος να τα κάνει για να σπάσει συγκεκριμένα ταμπού και να δείξει στον κόσμο τη σημασία της γυναικείας χειραφέτησης. Και τα κατάφερε. Τώρα, όμως, μία συνέντευξή της μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσα χωρίς να ανεβαίνει σε γραφεία και να σηκώνει την φούστα της. Απλά, λέμε.

Δείτε ακόμη: Τα hairstyles της Madonna είναι τόσο unique όσο και η μουσική της

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.