CELEBRITIES

Η Madonna δε θέλει να σκηνοθετήσει άνδρας τη βιογραφική της ταινία για έναν σημαντικό λόγο


The Jennettes

13 Οκτωβρίου 2021

Η Madonna δε θέλει να σκηνοθετήσει άνδρας τη βιογραφική της ταινία για έναν σημαντικό λόγο

Η Madonna φέρνει τη ζωή της στη μεγάλη οθόνη. Και αναλαμβάνει την καλλιτεχνική επιμέλεια, χωρίς να εμπλακούν άνδρες, γιατί είναι η Madonna και γιατί  μπορεί.

Η καλλιτέχνιδα εμφανίστηκε στο The Tonight Show και αποκάλυψε στον Jimmy Fallon πως, παρότι έχει λάβει πολλά σενάρια και αρκετοί της έχουν ζητήσει να κάνουν ταινία την ιστορία της, κάτι δεν της άρεσε: Όλοι οι επίδοξοι δημιουργοί ήταν άνδρες. Και δεν καταλάβαιναν καθόλου τη ζωή της.

jenny.gr

«Πολλοί προσπάθησαν να γράψουν ταινίες για εμένα, αλλά είναι μόνο άνδρες… ουφ», είπε. «Η Universal μου έστειλε ένα σενάριο και ήθελε να της δώσω την ευχή μου και το διάβασα και ήταν ό,τι χειρότερο, πιο επιφανειακό, απαίσιο έχω διαβάσει ποτέ. Και μετά έμαθα ότι αυτός – δε θα πω καν το όνομά του, αλλά είναι πραγματικά μισογύνης – θα ήταν ο σκηνοθέτης και σκέφτηκα “γιατί αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν ταινία για τη ζωή μου;”».

Η σταρ συνέχισε, ενοχλημένη με όλο αυτό. «Δεν υπάρχει τίποτα αληθινό στο σενάριο. Ο άνδρας που το γράφει δεν έχει καμία κατανόηση για τις γυναίκες, καμία εκτίμηση για τις γυναίκες, κανέναν σεβασμό για τις γυναίκες. Αυτό έχει συμβεί δύο φορές και έπρεπε να πάρω τηλέφωνα, να ενημερώσω διευθυντές στούντιο, να καλέσω τους μάνατζέρ μου, να τους απειλήσω και να πω ότι θα κάτσω έξω από το κτίριο και θα διαμαρτυρηθώ και θα κάνω τη ζωή τους μαρτύριο, αν το προχωρήσουν… Και πάλι δε με πήραν στα σοβαρά».

jenny.gr

Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε η ίδια να αναλάβει την επερχόμεη ταινία, την οποία αποκαλεί «οπτική αυτοβιογραφία» κι όχι «βιογραφία».

«Θέλω να αποτυπώσω το απίστευτο ταξίδι που με πηγαίνει η ζωή μου ως καλλιτέχνιδα, μουσικό, χορεύτρια – άνθρωπο που προσπαθεί να τα καταφέρει σε αυτόν τον κόσμο», δήλωσε στην ιστοσελίδα της. «Η ταινία θα επικεντρώνεται στη μουσική. Η μουσική μου δίνει ώθηση και η τέχνη με κράτησε στη ζωή. Είναι τόσες οι άγνωστες ιστορίες και ποιος θα τις διηγηθεί καλύτερα, αν όχι εγώ. Είναι σημαντικό να μοιραστώ το τρενάκι της ζωής μου με τη φωνή και το όραμά μου».

πηγή φωτογραφιών: Instagram
 

Δείτε ακόμη: 10 Celebrities που συμμετείχαν στο κίνημα #Metoo

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.