CELEBRITIES

Ένα ωραίο spoiler: Η Carrie Bradshaw και ο Mr. Big επιστρέφουν στο Παρίσι


The Jennettes

13 Οκτωβρίου 2021

Ένα ωραίο spoiler: Η Carrie Bradshaw και ο Mr. Big επιστρέφουν στο Παρίσι
Η Carrie Bradshaw και ο Mr Big επιστρέφουν στο Παρίσι

O έρωτας της Carrie Bradshaw και του Mr. Big στο Sex and the City είναι αναμφίβολα από τους πιο εμβληματικούς και παράλληλα ταλαιπωρημένους έρωτες που έχουμε δει στη μικρή οθόνη.

Η σχέση τους πέρασε πολλά κύματα και κάνεις δεν θα ξεχάσει τη σκηνή που οι δυο πρωταγωνιστές, ενώ ήταν χωρισμένοι και η Carrie βρισκόταν στο Παρίσι, ο Mr. Big ταξιδεύει στην Πόλη του Φωτός για να της κάνει ερωτική εξομολόγηση.

Στη νέα σειρά, Αnd Just Like That..., φαίνεται πως οι δυο τους θα ξανασυναντηθούν στο Παρίσι, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από τα γυρίσματα. Μια, συγκεκριμένα, τους δείχνει να περπατούν στη γέφυρα Pont de Arts, εκεί που πολλά ζευγάρια "κλειδώνουν" τον ερωτά τους με λουκέτα.

Ας κρατήσουμε λοιπόν αυτό το ευχάριστο spoiler, το ζευγάρι δείχνει ήρεμο και χαμογελαστό να απολαμβάνει το υπέροχο Παρίσι και να περπατούν αγκαλιασμένοι σε ένα ρομαντικό σκηνικό.

Είναι οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα που κυκλοφορούν έπειτα από την είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού από το βασικό καστ του Sex and the City, Willie Garson.

Δείτε ακόμη:13 διάσημoι guests στο Sex and the city που ίσως δεν είχες προσέξει

jenny.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.