CELEBRITIES

Η Angelina Jolie είναι μια πραγματική βασίλισσα μέσα στο χρυσό της Valentino


The Jennettes

29 Οκτωβρίου 2021

Η Angelina Jolie είναι μια πραγματική βασίλισσα μέσα στο χρυσό της Valentino

Η Angelina Jolie, ξαναχτυπά, με μια ακόμα εμφάνιση που προκαλεί δέος. Μετά από μια εβδομάδα λαμπερών looks στο κόκινο χαλί για την προώθηση της νέας της ταινίας Eternals (συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων εντυπωσιακών looks από τα παιδιά της), η Angelina Jolie, πόζαρε για ένα ιδιαίτερο πορτρέτο πριν από την πρεμιέρα στο Λονδίνο. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, επέλεξε ένα εκπληκτικό χρυσό gown Valentino.

Το χαλαρό updo στα μαλλιά της Jolie είναι έργο του Renato Campora, ενώ ο make-up artist Raoul Rosas δημιούργησε το beauty look της. 

Τραβηγμένη σε μια ταράτσα πριν από την προβολή της ταινίας το βράδυ της Τετάρτης, με φόντο τον ορίζοντα της πόλης, η Jolie έλαμπε με δημιουργία υψηλής ραπτικής Valentino (από τη συλλογή φθινόπωρο/χειμώνα 2018), σε μεταλλικό χρυσό μπροκάρ, που άγγιζε το πάτωμα. Εκτός από το χρώμα του φορέματος οι λεπτομέρειες του το έκαναν να φαίνεται ακόμα πιο πολυτελές, σχεδόν βασιλικό. Είχε ραμμένη στο χέρι δαντέλα που αναπαριστούσε φύλλα σε όλο το μπούστο, με ψηλό λαιμό. Μπορεί η σταρ να υποδύεται μια υπερήρωιδα της Marvel, αλλά αυτή τη φορά η Αngelina έμοιαζε με βασίλισσα του παραμυθιού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.