CELEBRITIES

O Boris Johnson έκανε δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ


The Jennettes

31 Οκτωβρίου 2021

O Boris Johnson έκανε δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ
O Boris Johnson έκανε δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ

Τις τελευταίες εβδομάδες η κατάσταση υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα αφού η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου φαίνεται ότι δεν είναι καλά και αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες, έτσι οι γιατροί της, της συνέστησαν ξεκούραση.

Οι ανακοινώσεις του Παλατιού δείχνουν ότι η βασιλική οικογένεια ανησυχεί για τη πορεία της υγείας της και ο BorisJohnson κλήθηκε να πάρει θέση.

Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας λοιπόν μίλησε στην εκπομπή, Channel 4 News και ανακούφισε όσους έλεγαν ότι η υγεία της δεν είναι σε καλή κατάσταση. Χαρακτηριστικά είπε: «Η βασίλισσα είναι σε πολύ καλή φόρμα».

Πρόσθεσε: «Μίλησα μαζί της και είναι καλά. Πρέπει απλώς να ακολουθήσει τις συμβουλές των γιατρών της και να ξεκουραστεί, κάτι πολύ σημαντικό για εκείνη». Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας ολοκλήρωσε τη δήλωσή του λέγοντας ότι όλη η χώρα της εύχεται γρήγορη ανάρρωση.

jenny.gr

Το Buckingham τοποθετήθηκε και εκείνο αναφέροντας:  

«Σε συνέχεια της πρόσφατης συμβουλής τους, ότι η βασίλισσα πρέπει να ξεκουραστεί για λίγες μέρες, οι γιατροί της Αυτού Μεγαλειότητας της συνέστησαν να συνεχίσει να ξεκουράζεται για τουλάχιστον τις επόμενες δύο εβδομάδες. Οι γιατροί έχουν συμβουλεύσει την Αυτού Μεγαλειότητα να συνεχίσει να αναλαμβάνει ελαφριά καθήκοντα μόνο στο γραφείο της, στη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων τηλεσυσκέψεων, όμως να μην πραγματοποιήσει επίσημες επισκέψεις".

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.