CELEBRITIES

Η Maya Hawke μίλησε για όλα: Από τους διάσημους γονείς και τη δυσλεξία, μέχρι το αν θα παίξει στο τρίτο Kill Bill


The Jennettes

1 Νοεμβρίου 2021

Η Maya Hawke μίλησε για όλα: Από τους διάσημους γονείς και τη δυσλεξία, μέχρι το αν θα παίξει στο τρίτο Kill Bill

Ξεκίνησε την καριέρα της μπροστά από την κάμερα ως μοντέλο. Λίγο αργότερα, το 2017, υποδύθηκε τη Jo March στην τηλεοπτική σειρά του BBC Μικρές Κυρίες. Στη συνέχεια ήταν η Linda «Flowerchild» Kasabian στο Κάποτε στο Hollywood του Quentin Tarantino, ενώ την είδαμε στο ρόλο της Robin, στην τρίτη σεζόν του Stranger Things. Τώρα, πρωταγωνιστεί στο Mainstream, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Gia Coppola. H Maya Hawke δεν είναι απλώς η «κόρη της Uma Thurman και του Ethan Hawke».

Σε συνέντευξη που έδωσε στον Guardian, μίλησε για όλα – από τους γονείς της, που δε συμφωνούσαν με την επιλογή καριέρας της και το αν θα συμμετάσχει στο τρίτο Kill Bill, μέχρι το πώς η δυσλεξία την επηρεάζει επαγγελματικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Hawke (@maya_hawke)

Η Uma Thurman και ο Ethan Hawke θα προτιμούσαν να επέλεγε κάτι άλλο, κι όχι την υποκριτική. Γνώριζαν τις δυσκολίες, προσπάθησαν να της αλλάξουν γνώμη. «Ήθελαν να βεβαιωθούν ότι είχα αρκετή θέληση, πάθος και όρεξη για δουλειά. Δε ήθελαν να με παίρνουν μαζί στο κόκκινο χαλί ή να παίζω ρολάκια σε ταινίες τους. Όταν μεγάλωσα αρκετά, και ήταν ξεκάθαρες οι επιλογές μου, ήταν πολύ υποστηρικτικοί», δήλωσε.

Παρότι οι γονείς της είναι τόσο γνωστοί, εκείνη δεν έχει δει τις περισσότερες ταινίες τους. Επιλέγει εκείνες που έχουν χαρούμενο τέλος, δεν αντέχει τα δράματα. Κι όμως, ως ηθοποιός, η ίδια λατρεύει να προκαλεί έντονα συναισθήματα στους θεατές.

Στο Stranger Things υποδύθηκε μία ομοφυλόφιλη έφηβη, τη Robin. Πρόσφατα, μάλιστα, κάποια της είπε ότι χάρη σ’ αυτόν τον χαρακτήρα, η κόρη της βρήκε τη δύναμη να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική της ταυτότητα. «Στο επεισόδιο που έκανα coming out, και οι δύο άρχισαν να κλαίνε και η κόρη “βγήκε από την ντουλάπα”. Δίνω τα εύσημα στους αδελφούς Duffer (τους σεναριογράφους), που δημιούργησαν έναν τόσο ωραίο χαρακτήρα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Hawke (@maya_hawke)

Η Maya Hawke ελπίζει να γίνει πετυχημένη, μία μέρα. Όχι για να ζει σε πανάκριβα σπίτια και να έχει την αποδοχή του κόσμου, αλλά επειδή θέλει να προσλάβει κάποιον να της διαβάζει τα σενάρια. Ως δυσλεκτική, δυσκολεύεται να διαβάσει και να αποστηθίσει τις ατάκες της, οπότε θα ήταν τέλειο να τις άκουγε δυνατά από κάποιον. Έχει βρει και ποια θα επέλεγε για τη θέση.

«Πρόσφατα έγραψα fan letter στη Thandwine Newton επειδή άκουσα το audiobook της Jayne Eyre και ήταν μία από τις καλύτερες ερμηνείες που έχω ακούσει ποτέ. Δε θα μου κάνει ανάγνωση τα σενάρια, φυσικά, αλλά λατρεύω τη φωνή της».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Hawke (@maya_hawke)

Μιλώντας για ρόλους και σενάρια, τοποθετήθηκε στις φήμες που κυκλοφορούν, για τη συμμετοχή της στο τρίτο Kill Bill. «Πάντα υπάρχουν αυτά. Ο Quentin έχει ένα δικό του πρόγραμμα στο μυαλό του, με αυτό λειτουργεί. Θα κάνει ό, τι θέλει, όταν το θέλει. Αλλά τον ξέρω όλη μου τη ζωή και αν ήθελε ποτέ να ξανασυνεργαστούμε, φυσικά και θα το έκανα με χαρά».

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: 9 celebrities που δεν χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.