CELEBRITIES

Η αδερφή του Zayn Malik αμφισβητεί τη Yolanda Hadid και στέκεται στο πλευρό του


The Jennettes

2 Νοεμβρίου 2021

Η αδερφή του Zayn Malik αμφισβητεί τη Yolanda Hadid και στέκεται στο πλευρό του
Η αδερφή του Zayn Malik αμφισβητεί τη Yolanda Hadid και στέκεται στο πλευρό του

H είδηση για τον αιφνίδιο χωρισμό της Gigi Hadid και του Zayan Malik αναστάτωσε όλα τα media. O λόγος του χωρισμού τους ήταν σοκαριστικός καθώς ο τραγουδιστής φέρεται να άσκησε λεκτική και σωματική βία στη πεθερά του και μητέρα του διάσημου μοντέλου, Yolanda Hadid.

Στην αρχή ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες, επιθυμώντας να προστατεύσει την ιδιωτικότητά του. Το γεγονός πήρε τεράστιες διαστάσεις και η αδερφή του τραγουδιστή αποφάσισε να πάρει ανοιχτά θέση. Η Waliyha ανέβασε στο Instagram μερικά stories με τα οποία υποστήριξε ανοιχτά τον αδερφό της, ακόμα κι αν δεν έθιξε το συγκεκριμένο θέμα.

jenny.gr

Πιο συγκεκριμένα, η Waliyha ανέβασε ένα κείμενο που έγραφε: "Οικογένεια. Μπορεί να μην τα έχουμε βρει όλα μαζί (να μην είμαστε τελείως προετοιμασμένοι), όμως μαζί τα έχουμε όλα", έκανε tag τον αδερφό της και τόνισε ότι τον αγαπούν όλοι στην οικογένειά τους. Ακόμη, στη δεύτερη ανάρτησή της, ανέβασε ένα απόσπασμα αναφερόμενη στο κάρμα, από τη συγγραφέα Jessica Brody που όπως φαίνεται ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την οικογένεια Hadid.

"Το κάρμα κυνηγάει τους πάντες τελικά. Δεν μπορείς να τη γλιτώσεις με το να καταστρέφεις ανθρώπους σε όλη σου τη ζωή, δεν με νοιάζει ποιος είσαι. Ό,τι δίνεις, παίρνεις. Έτσι λειτουργεί. Αργά ή γρήγορα το σύμπαν θα σου προσφέρει την εκδίκηση που σου αξίζει".

jenny.gr

Τέλος, η ίδια ανέβασε ένα απόσπασμα από τα λεγόμενα του ίδιου του αδερφού της, από την αυτοβιογραφία του που είχε κυκλοφορήσει το 2016. "Μεγάλωσα σεβόμενος τις γυναίκες. Και οι δύο γονείς μου μου εμφύσησαν αυτή την αξία και κατά την εμπειρία μου οι γυναίκες έχουν υπάρξει πιο έξυπνες, πιο ήρεμες και θετικές επιρροές στη ζωή μου".

Τώρα αναμένουμε τις επίσημες θέσεις και από τις δυο πλευρές για όσα πραγματικά συνέβησαν μεταξύ του Malik και της Yolanda.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.