CELEBRITIES

H Gigi και ο Zayn χώρισαν - Φήμες θέλουν τη μητέρα της να τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό


The Jennettes

29 Οκτωβρίου 2021

H Gigi και ο Zayn χώρισαν - Φήμες θέλουν τη μητέρα της να τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό

Κρατηθείτε. Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik χώρισαν. Και η μητέρα της, Yolanda, φέρεται να τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό.

Όπως αναφέρει οικογενειακός της φίλος στο αμερικανικό People, το supermodel και ο τραγουδιστής «δεν είναι μαζί τώρα. Είναι, ωστόσο, καλοί γονείς. Μεγαλώνουν μαζί τη μικρή. Η Yolanda είναι φυσικά πολύ προστατευτική απέναντι στην Gigi. Θέλει το καλύτερο για την κόρη και την εγγονή της».

«Η Gigi ενδιαφέρεται μόνο για το καλό της Khai. Ζητά ιδιωτικότητα, σ’ αυτήν τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος του μοντέλου. Εκείνοι της Yolanda και του Malik δεν έχουν κάνει καμία επίσημη δήλωση προς το παρόν.

jenny.gr

Την Πέμπτη, το πρώην μέλος των One Direction έκανε μία ύποπτη ανάρτηση στο Twitter. Όταν ρεπορτάζ του ΤΜΖ ανέφερε ότι η μητέρα της Gigi Hadid, Yolanda, σκεφτόταν να του κάνει μήνυση για ξυλοδαρμό, εκείνος απάντησε ότι αρνείται της «ψευδείς κατηγορίες της» σε βάρος του.

Στο tweet του, τόνισε πως ήθελε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον «στο οποίο τα οικογενειακά ζητήματα δεν δημοσιοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο για να μπορούν όλοι να εκφράζουν την αρνητική τους άποψη», ενώ πρόσθεσε ότι το περιστατικό «ήταν και θα έπρεπε να παραμείνει ιδιωτική υπόθεση».

Πολλές πηγές επιβεβαίωσαν ότι αναφερόταν στη Yolanda.

Το πρώην ζευγάρι μοιράζεται ένα παιδί, τη μόλις 13 μηνών Khai. Τον Σεπτέμβριο της έκαναν πάρτι γενεθλίων, με πολλά μέλη της οικογένειας να δίνουν το παρών.

Έγιναν ζευγάρι τον Νοέμβριο του 2015, κάνοντας κοινή εμφάνιση στο after party των American Music Awards. Δεν επιβεβαίωσαν τη σχέση τους μέχρι το 2016, όταν η Gigi πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού του, PillowTalk.

jenny.gr

Χώρισαν για λίγο, επανασυνδέθηκαν και έμοιαζαν βγαλμένοι από ταινία. Χωρίς happy end, όπως φαίνεται - πόσο μάλλον αν ισχύουν οι φήμες ότι ο Zayn χτύπησε τη μητέρα της.  

πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Getty/Ideal Image

jenny.gr


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.