CELEBRITIES

Η κόρη της Gigi Hadid έγινε ενός και η οικογένειά της μοιράζεται σπάνιες φωτογραφίες


The Jennettes

20 Σεπτεμβρίου 2021

Η κόρη της Gigi Hadid έγινε ενός και η οικογένειά της μοιράζεται σπάνιες φωτογραφίες
Η κόρη της Gigi Hadid, Khai, γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια και η γιαγιά της, Yolanda δημοσίευσε την Κυριακή μερικές σπάνιες φωτογραφίες της μικρής, ξετρελαίνοντας το Instagram.

Η κόρη της Gigi Hadid, Khai, γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια και η γιαγιά της, Yolanda δημοσίευσε την Κυριακή μερικές σπάνιες φωτογραφίες της μικρής, ξετρελαίνοντας το Instagram.

Τα τρυφερά στιγμιότυπα δείχνουν την Khai να απολαμβάνει στιγμές με τη γιαγιά της στη φάρμα ενώ συμπληρώνει τον πρώτο χρόνο της ζωής της. «Χαρούμενα πρώτα γενέθλια στον άγγελό μας, την Khai», έγραψε η Yolanda κάτω από την ανάρτηση ενώ συμπλήρωσε: «Τα λόγια δεν μπορούν ναπεριγράψουν πόσο πολλή αγάπη και χαρά έχεις φέρει στις ζωές μας μόλις μέσα σε έναν χρόνο. Είσαι κάτι μαγικό και συνέχεια μας φέρνεις το χαμόγελο στα χείλη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην απίστευτη μαμά σου, @gigihadid και στον μπαμπά σου, @zayn για το μεγαλύτερο δώρο στη ζωή μας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)

Χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο της μικρής Khai, οι φωτογραφίες τη δείχνουν να βοηθάει σε διάφορες εργασίες τη γιαγιά της ενώ ταΐζει τα ζώα και έρχεται σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο της φάρμας. Η Bella δημοσίευσε μερικές ακόμη φωτογραφίες με τη μικρή από την καθημερινότητά τους, αποσπώντας αμέτρητα σχόλια και likes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Ο λόγος που η Khai δεν εμφανίζεται συχνά στα social media είναι επειδή η μαμά της, Gigi δεν θέλει να την εκθέτει δημοσίως, τουλάχιστον μέχρι η μικρή να μεγαλώσει και να αποκτήσει μια δική της αντίληψη για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον Ιούλιο μάλιστα, το μοντέλο είχε ζητήσει με μια επιστολή από τους παπαράτσι να θολώνουν το πρόσωπό της σε εικόνες και από τον Τύπο να μην προβάλλει φωτογραφίες όπου εκτίθεται το πρόσωπό της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει: «Η επιθυμία μας είναι να μπορεί να επιλέξει πώς να μοιραστεί τον εαυτό της με τον κόσμο όταν μεγαλώσει και ότι μπορεί να ζήσει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική παιδική ηλικία, χωρίς να ανησυχεί για μια δημόσια εικόνα που δεν έχει επιλέξει», ενώ σε άλλο σημείο προσθέτει: «Θα σήμαινε πολλά για εμάς, καθώς βγαίνουμε με την κόρη μας για να δει και να εξερευνήσει τη Νέα Υόρκη και τον κόσμο, να θολώνατε το πρόσωπό της από τις εικόνες, εάν και όποτε τη συλλάβετε στην κάμερα».

Δείτε ακόμη: Η μητρότητα μέσα από 8 αστείες εικόνες 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.