ΣΤΙΛ RUNWAYS

H Gigi Hadid μαγνήτισε τα βλέμματα στο show Proenza Schouler


The Jennettes

9 Σεπτεμβρίου 2021

H Gigi Hadid μαγνήτισε τα βλέμματα στο show Proenza Schouler
H Gigi Hadid μαγνήτισε τα βλέμματα στο show Proenza Schouler

To σχεδιαστικό δίδυμο των Jack McCollough & Lazaro Hernandez γνωστοί ως Proenza Schouler επέστρεψαν για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με το show για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022. Στην συλλογή τους μία από τις πρώτες κινήσεις τους ήταν να ξανασκεφτούν το κοστούμι. Την επόμενη άνοιξη το δικό τους θα έρθει σε ζωντανές αποχρώσεις, όπως κοραλλί ή πορτοκαλί βαμβακερό ζακάρ. Το basic μαύρο, δεν είναι τόσο basic όταν τα παντελόνια έχουν μήκος ποδηλατικού shorts και παιχνιδιάρικα κρόσσια στο τελείωμα τους.

Παιχνιδιάρικα κρόσσια από χοντρές χάντρες, κρέμονταν και από τα μανίκια των tops σε ορισμένα από τα looks και έκαναν το statement.

Το layering είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, με χαλαρές γραμμές να «πέφτουν» με χάρη η μία πάνω από την άλλη. oversized καμπαρντίνες, αμάνικα φορέματα φορεμένα πάνω από παντελόνι και elegant outerwear, διαμόρφωσαν το σύγχρονο μίνιμαλ ύφος της συλλογής, με μια sporty νότα. Τα looks ολοκλήρωναν loafers και σανδάλια με τετράγωνη μύτη.

Εκτός όμως από τα ιδιαίτερα ενδύματα εντυπωσιακό ήταν και το cast των μοντέλων. Η Gigi Ηadid ήταν εκεί, σχεδόν έναν χρόνο από την γέννηση της κόρης της Κhai. To 24χρονο μοντέλο περπάτησε με φυσικό -γυμνό θα έλεγε κανείς- μακιγιάζ. Φορά ένα φόρεμα με prints σε μπλε και κίτρινο και ένα αμάνικο πανωφόρι με φερμουάρ.

jenny.gr

 Εκεί όμως ήταν και η Εlla Emhoff, θετή κόρη της Αντιπροέδρου των Η.Π.Α, Kamala Harris.

Η νεαρή δεν περπατά για πρώτη φορά για τους Proenza Schouler, αφού ήταν ο οίκος στον οποίο έκανε το ντεμπούτο της στο modeling μερικούς μήνες πριν.

jenny.gr

Δείτε περισσότερα looks από το show:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.