ΣΤΙΛ

Proenza Schouler: H Εlla Emhoff και η Meadow Walker ήταν πρωταγωνίστριες στο show για το φθινόπωρο


Μάρθα Κουμπάνη

19 Φεβρουαρίου 2021

Proenza Schouler: H Εlla Emhoff και η Meadow Walker ήταν πρωταγωνίστριες στο show για το φθινόπωρο

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερες κόρες διασήμων να ξεκινούν μια καριέρα στο modeling.

H Kaia Gerber κόρη της Cindy Crawford είναι τρανό παράδειγμα, ενώ και η κόρη της Madonna Lourdes Leon έχει ήδη μερικές καλές συνεργασίες στο ενεργητικό της.

Η κόρη της Κate Moss, Lila έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής, ενώ είδαμε και την μικρή Leni Κlum να κάνει τα πρώτα της βήματα σχεδόν ταυτόχρονα με την Deva Cassel κόρη της iconic Monica Belucci.

Η Ella Emhoff, δεν είναι το κορίτσι που βλέποντάς το σκέφτεται κανείς ότι θα μπορούσε να λάμψει στο χώρο της μόδας. Το ίδιο και η Meadow Walker, κόρη του εκλιπόντος Paul Walker.

Aυτές οι δύο φαίνεται πως με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και την σοφιστικέ εμφάνιση τους, ήρθαν να επιβεβαιώσουν την αλλαγή στο πρότυπο ομορφιάς, κάτι που συμβαίνει εδώ και καιρό.

Η νεαρή που ξεχώρισε στην προεδρική ορκωμοσία, κόρη της Αντιπροέδρου Kamala Harris και φοιτήτρια του Parsons, έκανε το ντεμπούτο της στο runway την Πέμπτη στo virtual show της συλλογής Proenza Schouler. Το βίντεο γυρίστηκε στο Μουσείο Τέχνης Parrish στο Water Mill, Ν.Υ.

«Εκπροσωπεί την ιστορία που θέλαμε να πούμε με τη συλλογή. Είναι η αρχή ενός εντελώς νέου κεφαλαίου στην αμερικανική ιστορία, στο είδος των ρούχων που φοράμε και προσελκύουμε. Είναι η ανάσα του καθαρού αέρα… », είπε ο Lazaro Hernandez , προσθέτοντας ότι δεν γνώριζαν τον Emhoff, ο οποίος υπέγραψε πρόσφατα με τα μοντέλα IMG, μέχρι που ο υπόλοιπος κόσμος το έκανε στις 20 Ιανουαρίου.

«Είναι νέα γενιά, πηγαίνει στο Parsons, έχει καλλιτεχνική φύση που ενδιαφέρεται για τα πλεκτά και είναι κάποια με την οποία θα κάναμε παρέα», πρόσθεσε ο Jack McCollough.

To show όμως άνοιξε μια άλλη διάσημη κόρη, εκείνη του Paul Walker, η μελαχρινή Μeadow με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και το Παριζιάνικο hair cut, φορώντας ένα μίνιμαλ σύνολο, με μακρύ blazer και μεταξωτή, μακριά slip skirt.

Το αποτέλεσμα ήταν σύγχρονος μινιμαλισμός, ευπροσάρμοστα ρούχα με δυναμικά κοψίματα και γραμμές, μια σημερινή εκδοχή του power dressing.

Σε πολλές περιπτώσεις λίγο γυμνό δέρμα ξεπρόβαλλε από τα φορεμένα χωρίς πουκάμισο από μέσα αυστηρά σακάκια. Τα πλεκτά είχαν τον δικό τους εξέχοντα ρόλο στην συλλογή και έσπαγαν ευθαρσώς την αφαιρετική μονοτονία.

Μακριά παλτό με γούνινους γιακάδες συνόδευαν φαρδιά παντελόνια σε κομψά look με sneakers.

To καμηλό παντρεύτηκε με το μαύρο δέρμα σε πολλά από τα looks και έδωσε μια αίσθηση ζεστασιάς.

Δείτε τη συλλογή:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.