CELEBRITIES

Gigi Hadid εναντίον παπαράτσι: «Κρύψτε το πρόσωπο της κόρης μου από τις φωτογραφίες»


The Jennettes

7 Ιουλίου 2021

Gigi Hadid εναντίον παπαράτσι: «Κρύψτε το πρόσωπο της κόρης μου από τις φωτογραφίες»
Η Gigi Hadid είναι αγανακτισμένη. Αγανακτισμένη με τα ταμπλόιντ να μην σέβονται την ιδιωτικότητα της 9 μηνών κόρης της, Khai. Γι' αυτό αποφάσισε να ενεργήσει και να δημοσιεύσει ένα ανοιχτό γράμμα σε όλους τους φωτογράφους με σκοπό να το σταματήσει αυτό.

Η Gigi Hadid είναι αγανακτισμένη. Αγανακτισμένη με τα ταμπλόιντ επειδή δεν σέβονται την ιδιωτικότητα της 9 μηνών κόρης της, Khai. Γι' αυτό αποφάσισε να ενεργήσει και να δημοσιεύσει ένα ανοιχτό γράμμα σε όλους τους φωτογράφους με σκοπό να το σταματήσει αυτό.

Η Gigi Hadid ήταν ανοιχτή από την αρχή σχετικά με την απόφασή της να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή της κόρης της, εξηγώντας λίγο μετά τoν ερχομό της ότι αυτή και ο σύντροφός της, Zayn Malik, δεν θα μοιράζονταν φωτογραφίες του προσώπου της Khai στα κοινωνικά τους μέσα.

«Έχω φίλους που είναι δημόσια πρόσωπα και έτσι το έχουν κάνει, και βλέπω τα παιδιά τους να ανθίζουν πραγματικά με διαφορετικό τρόπο», δήλωσε η Hadid τον Φεβρουάριο, αναφερόμενη στους φίλους Blake Lively και Ryan Reynolds, οι οποίοι κράτησαν τις τρεις τους κόρες μακριά από τα κοινωνικά τους μέσα και από φωτογραφίες παπαράτσι.

Χθες το βράδυ, η Gigi μοιράστηκε μια ανοιχτή επιστολή ζητώντας ρητά από τους παπαράτσι, τον τύπο και τους λογαριασμούς των θαυμαστών να συνεχίσουν να κρατούν το πρόσωπο της Khai εκτός των φωτογραφιών.

jenny.gr

Εξήγησε ότι ενώ μπορούσε να κρύψει προηγουμένως την Khai με το καρότσι της ενώ βρισκόταν μπροστά σε φωτογράφους, πλέον μεγαλώνει και θέλει να εξερευνήσει περισσότερα από την πόλη. Έτσι, η Gigi ζήτησε από τους παπαράτσι να θολώνουν το πρόσωπό της σε εικόνες και από τον Τύπο να μην προβάλλει φωτογραφίες όπου εκτίθεται το πρόσωπό της.

«Η επιθυμία μας είναι να μπορεί να επιλέξει πώς να μοιραστεί τον εαυτό της με τον κόσμο όταν μεγαλώσει και ότι μπορεί να ζήσει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική παιδική ηλικία, χωρίς να ανησυχεί για μια δημόσια εικόνα που δεν έχει επιλέξει», γράφει σε ένα σημείο. «Θα σήμαινε πολλά για εμάς, καθώς παίρνουμε την κόρη μας για να δει και να εξερευνήσει τη Νέα Υόρκη και τον κόσμο, αν σας παρακαλώ πολύ θολώνατε το πρόσωπό της από τις εικόνες, εάν και όποτε πιαστεί στην κάμερα».

Ενώ το μοντέλο συνειδητοποιεί ότι «είναι μια επιπλέον προσπάθεια» να κρύψει το βλέμμα του παιδιού της, «ως νέα μαμά, θέλω απλώς το καλύτερο για το μωρό μου, όπως κάνουν όλοι οι γονείς, και ελπίζω ότι αυτό μπορεί να συνεχίσει τη συζήτηση για την προστασία των ανηλίκων στα μέσα ενημέρωσης, ακόμη και αν προέρχονται από μια δημόσια οικογένεια».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Διαβάστε ολόκληρο το γράμμα παρακάτω: 

Στους παπαράτσι, Tύπο και λογαριασμούς θαυμαστών:

Καθώς το μωρό μας μεγαλώνει, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν μπορούμε να την προστατέψουμε από τα πάντα όπως θέλαμε και θα μπορούσαμε όταν ήταν μικρότερη. 

Λατρεύει να βλέπει τον κόσμο! Και παρόλο που το κάνει αυτό κοντά στο αγρόκτημα, μπορεί επίσης να γνωρίσει άλλα μέρη - μια πραγματική ευλογία. Στις πιο πρόσφατες επισκέψεις μας στη Νέα Υόρκη, άρχισε να θέλει την αντηλιακή σκιά του καροτσιού σηκωμένη (κάτι που συνηθίζει στο σπίτι) και το κάνει μόνη της! 😅 Δεν καταλαβαίνει γιατί καλύπτεται στην πόλη ή από τι θέλω να την προστατέψω. Θέλω επίσης να μπορεί να δει την πιο καταπληκτική πόλη στον κόσμο - τους όμορφους και διαφορετικούς ανθρώπους που περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, χωρίς το άγχος του τσίρκου των μέσων ενημέρωσης που έρχεται με γονείς που είναι δημόσιες προσωπικότητες.

Γνωρίζω ότι οι νόμοι αλλάζουν από πολιτεία σε πολιτεία και έχω δει μερικές φωτογραφίες παιδιών από παπαράτσι στη Νέα Υόρκη με θολά τα πρόσωπά τους, αλλά πιστεύω ότι αυτό έρχεται στην ακεραιότητα του φωτογράφου, της δημοσίευσης ή των fan accounts.

Τα γράφω όλα αυτά για να πω: Προς τους παπαράτσι, τον Τύπο και στους αγαπημένους θαυμαστές, γνωρίζετε ότι δεν έχουμε μοιραστεί ποτέ σκόπιμα την κόρη μας στα κοινωνικά μέσα. Η επιθυμία μας είναι να μπορεί να επιλέξει πώς να μοιραστεί τον εαυτό της με τον κόσμο όταν μεγαλώσει και ότι μπορεί να ζήσει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική παιδική ηλικία, χωρίς να ανησυχεί για μια δημόσια εικόνα που δεν έχει επιλέξει.

Θα σήμαινε πολλά για εμάς, καθώς παίρνουμε την κόρη μας για να δει και να εξερευνήσει τη Νέα Υόρκη και τον κόσμο, αν σας παρακαλώ πολύ θολώνατε το πρόσωπό της από τις εικόνες, εάν και όποτε πιαστεί στην κάμερα. Γνωρίζω ότι είναι μια επιπλέον προσπάθεια, αλλά ως νέα μαμά, θέλω απλώς το καλύτερο για το μωρό μου, όπως κάνουν όλοι οι γονείς… και ελπίζω ότι αυτό μπορεί να συνεχίσει τη συζήτηση για την προστασία των ανηλίκων στα μέσα ενημέρωσης , ακόμη και αν προέρχονται από μια δημόσια οικογένεια.

Θα ήθελα να στείλω ένα τεράστιο «Ευχαριστώ» σε εκείνους τους παπαράτσι που ήταν τόσο σεβαστοί, αφού τους ζήτησα να κρατήσουν μια απόσταση ενώ περπατούσα με το καροτσάκι, από το πρώτο μου ταξίδι στη Νέα Υόρκη με την Khai. Σας βλέπω και το εκτιμώ.

Για ένα παιδί, μπορώ να φανταστώ ότι το να έχεις πολύ κοντά σου και πολλούς παπαράτσι πρέπει να είναι αβάσταχτο και αποπροσανατολιστικό.

Σας ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο για να το διαβάσετε και ελπίζω να καταλάβετε από πού προέρχομαι.

Με αγάπη, G.

Δείτε ακόμη: Οι πιο εμβληματικές εμφανίσεις των supermodels των 90's 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS