ΣΤΙΛ

Το κόσμημα που η Gigi Hadid δεν αποχωρίζεται στιγμή το φετινό καλοκαίρι


Μάρθα Κουμπάνη

15 Ιουνίου 2021

Το κόσμημα που η Gigi Hadid δεν αποχωρίζεται στιγμή το φετινό καλοκαίρι
Το εντυπωσιακό κολιέ της Gigi Hadid

Η Gigi Hadid είναι αυτό που λέμε άνθρωπος της συνήθειας όταν πρόκειται για τα αγαπημένα της αξεσουάρ. Της αρέσει να φοράει τα ίδια κομμάτια ξανά και ξανά μέχρι να βρεθεί το επόμενο κομμάτι-εμμονή. Ξέρουμε για παράδειγμα πόσο αγαπάει τα Dr. Martens μποτάκια της, τα οποία και φορά χειμώνα καλοκαίρι. 

Και τώρα φαίνεται ότι το supermodel έχει ένα νέο αγαπημένο αξεσουάρ, για την ακρίβεια ένα εντυπωσιακό κόσμημα. Η Gigi λατρεύει τα κολιέ από χάντρες της Jacquie Aiche. Όπως αποδεικνύεται από τις πολλαπλές selfie της στο Instagram και τις πρόσφατες off duty εμφανίσεις, η Hadid φορούσε σε όλα το designer piece από πολύτιμους λίθους.

jenny.gr

Η αγάπη της Hadid για τη μάρκα επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά το 2020 όταν το μοντέλο φόρεσε το Mama Necklace της Jacquie Aiche. Καθώς η τάση των κοσμημάτων με χάντρες εξελίχθηκε από ένα χαριτωμένο micro trend σε ένα φαινόμενο στιλ, που προκάλεσε πολλες -συμπεριλαμβανομένης της Hadid- να ανταλλάξουν τα ευαίσθητα χρυσά κοσμήματά τους με παιχνιδιάρικα κοσμήματα που θυμίζουν DIY. Πριν λίγες ημέρες, η νεαρή μαμά, Gigi Hadid φόρεσε το κολιέ Opal Orange από τη συλλογή πολύτιμων λίθων της σχεδιάστριας με boho σύνολο από κροσέ τοπ και παντελόνι σε απόχρωση του πράσινου. Το κολιέ Sunstone Opal Beaded Necklace με μια ορθογώνια κεντρική χάντρα, ειδικότερα, έγινε ένα μόνιμο statement στο λαιμό της Hadid.
 

.

 

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα πολύ κομψό κόσμημα με ένα επιβλητικό, κόκκινο πετράδι στο κέντρο του, το οποίο κοστίζει. Ωστόσο, η αγορά είναι γεμάτη από beaded necklaces για κάθε budget, ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα το δικό σας μόνες σας με έμπνευση το κολιέ της Gigi!

Δείτε ακόμη: Headbands spring 2021

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.