ΣΤΙΛ STREET STYLE

Βlake Lively: To κομψό και προσιτό boho φόρεμα της θα γίνει σίγουρα sold out


Μάρθα Κουμπάνη

1 Ιουνίου 2021

Βlake Lively: To κομψό και προσιτό boho φόρεμα της θα γίνει σίγουρα sold out

To στιλ των celebrities αποτελεί πάντα μια σίγουρη πηγή έμπνευσης. Έτσι όταν η Blake Lively βγαίνει για τα ψώνια της, με ή χωρίς την όμορφη οικογένεια της με τον Ryan Reynolds, κρατάμε σημειώσεις.

Ο λόγος είναι πως κάθε της εμφάνιση είναι κομψή και ενημερωμένη. Το ίδιο συνέβη και αυτή την φορά. Για την τελευταία της εμφάνιση επέλεξε το boho φόρεμα που θέλουμε όλες αυτό το καλοκαίρι στην ντουλάπα μας.

Το φόρεμά της είναι μάξι, με paisley prints σε αποχρώσεις του μπλε και λευκού, με διακριτικές κόκκινες πινελιές. Τα λαχούρια είναι το κατεξοχήν 70s μοτίβο στα φορέματα και είναι συνώνυμα του hippie στιλ.

Το φόρεμα με λάστιχο κάτω από το στήθος και V ντεκολτέ έχει ακόμα ένα εντυπωσιακό άνοιγμα στην πλάτη. Πρόκειται για ένα κομμάτι- ωδή στο bohemian στιλ, το οποίο κάνει come back στα πλαίσια της αναβίωσης πολλών τάσεων της δεκαετίας του '70.  Είναι δροσερό και ιδανικό για το καλοκαίρι.

Εκτός όμως από απερίγραπτα stylish, το φόρεμα που επέλεξε η λαμπερή σταρ του Hollywood, είναι και affordable. Aνήκει στο αγαπημένο ισπανικό brand Mango και κοστίζει λιγότερο από 100 ευρώ. To κομμάτι είναι μέρος της συνεργασίας του Μango με την Chufy, σε μια βιώσιμη συλλογή, με ρούχα, εμπνευσμένα από το νησί της Μαγιόρκα!

Η Blake το συνδύασε με καμπαρντίνα σε λευκό με λεπτές, κάθετες ρίγες, fisherman's sandals σε tan δέρμα και τσάντα Louis Vuitton με κίτρινες ρίγες. Υπέροχη.

 

 Δείτε ακόμη: Tα ωραιότερα φορέματα της σεζόν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.