ΣΤΙΛ

Σορτς: Πώς να φορεθεί με στιλ από γυναίκες άνω των 40 και 50


The Jennettes

30 Μαΐου 2021

Σορτς: Πώς να φορεθεί με στιλ από γυναίκες άνω των 40 και 50
Πώς να φορέσετε τα σορτς στην ηλικία των 40 και 50 και να είστε κομψές

Είναι αναμφίβολα οι νέες βασίλισσες του Instagram και των διαφημιστικών εταιρειών. Πολλές από αυτές κατάφεραν να γίνουν πρόσωπα σημαντικών brands ομορφιάς και μόδας. Αντιπροσωπεύουν πολλές γυναίκες, έχουν μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη και είναι σαφές ότι ο κόσμος της μόδας δεν μπορεί να τους αντισταθεί.

Είναι γυναίκες που ενδιαφέρονται για τη μόδα και επηρεάζουν την αγορά. Δραστήριες, επιτυχημένες και σίγουρες για τον εαυτό τους.

Οι Influencers άνω των 40 και 50 ξέρουν το παιχνίδι του στιλ καλύτερα από τον καθένα. Και ποιος είπε ότι μια γυναίκα σε αυτή τη δεκαετία της ζωής της δεν μπορεί να φορέσει σορτς και να δείχνει στιλάτη και ενημερωμένη; Kαι αυτό το καλοκαίρι όλες θέλουμε να δείχνουμε κομψές και να αισθανόμαστε άνετα στη ζέστη. Και οι γυναίκες σε αυτή τη δεκαετία αποδεικνύουν ότι όταν πρόκειται να αποκαλύψουν τα πόδια τους στον ήλιο, μπορούν και να μαγνητίσουν τα βλέμματα με το elegance τους.

Τα σορτς διαφέρουν ανάλογα το προσωπικό στιλ της καθεμίας, με την βερμούδα να αναδεικνύεται το 2021 ο πρωταγωνιστής του στιλ τους.

Aυτά τα looks είναι η απάντηση για το πώς φορούν το πιο σέξι κομμάτι της γκαρνταρόμπας στα 40 και 50.

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Δείτε ακόμη: Μαγιό για γυναίκες άνω των 40 Καλοκαίρι 2021

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.