ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Gigi Hadid μας κάνει να θέλουμε να βάψουμε τα μαλλιά μας κόκκινα


Ελένη Τσούτση

29 Ιουνίου 2021

Η Gigi Hadid μας κάνει να θέλουμε να βάψουμε τα μαλλιά μας κόκκινα
Η Gigi Hadid μας κάνει να θέλουμε να βάψουμε τα μαλλιά μας κόκκινα

H Gigi Hadid έχει από τα πιο εντυπωσιακά μαλλιά στο χώρο της μόδας και δεν είναι τυχαία το it girl που εμπνέει πολλές γυναίκες.

Είναι πλέον νέα μαμά και όπως φαίνεται μετά την επιστροφή της στις πασαρέλες δεν διστάζει να πειραματιστεί με τα μαλλιά της και μάλιστα να δοκιμάσει και αποχρώσεις που δεν θα περιμέναμε ποτέ.

Το top model είχε υιοθετήσει πρίν από λίγους μήνες την απόλυτη απόχρωση του κόκκινου και δείχνει ότι το αναπολεί καθώς ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία που είναι κοκκινομάλλα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Οι color experts τη χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη επιλογή κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας, αφού πρόκειται για μια ζεστή απόχρωση που τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Για τη Gigi Hadid και γενικότερα για τις γυναίκες με ξανθά μαλλιά, η μετάβαση σε μια χάλκινη απόχρωση είναι πιο εύκολη. Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας κάνουν να θέλετε να γίνετε και εσέις κοκκινομάλλες!

jenny.gr

Φωτογραφίες: Getty Images

Δείτε ακόμη:

Τα καλύτερα προϊόντα για να πείτε αντίο στα ξηρά μαλλιά

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.