CELEBRITIES

Η Kristen Stewart αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό της Dylan Meyer


The Jennettes

2 Νοεμβρίου 2021

Η Kristen Stewart αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό της Dylan Meyer
Kristen Stewart: Aρραβωνιάστηκε τη σύντροφό της

Η Kristen Stewart αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη της και σεναριογράφο Dylan Meyer μετά από δύο χρόνια σχέσης. Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό παραγωγό Howard Stern πως η σύντροφός της έκανε πρόταση γάμου και φυσικά εκείνη δέχτηκε.

«Παντρευόμαστε, θα το κάνουμε. Ήθελα να μου κάνει πρόταση γάμου, οπότε νομίζω ότι το έκανα πολύ ξεκάθαρο αυτό που ήθελα και εκείνη το έκανε. Παντρευόμαστε, συμβαίνει» ανακοίνωσε η Kristen Stewart.

Οι δυο γυναίκες είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ πέρσι η Kristen Stewart είχε δηλώσει πως θέλει να παντρευτεί την Mayer. Η σχέση ξεκίνησε το 2019 μετά τον χωρισμό της ηθοποιού από το super model, Stella Maxwell. «Η Kristen περνάει χρόνο με την Dylan και είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Έβλεπε τη Stella για λίγο όσο λειτουργούσε, αλλά τώρα έχει προχωρήσει με την Dylan», δήλωνε πηγή στο E! News πριν δύο χρόνια.

jenny.gr


Τον περασμένο Μάιο το ζευγάρι εντοπίστηκε να περπατά χέρι χέρι, ενώ φήμες ήθελαν τη Dylan Meyer, να μετακομίζει από το σπίτι στο οποίο ζούσε για περίπου 10 χρόνια. Πρόσφατα ευχήθηκε για τα γενέθλια της Stewart γράφοντας «Η ζωή είναι πιο γλυκιά με αυτή τη μικρή οικογένεια. Χρόνια πολλά, μικρή». 

Τον περασμένο Ιούλιο, οι φήμες για μυστικό γάμο μεταξύ τους ήταν πολύ έντονες. Οι δυό τους εθεάθησαν με ίδια δαχτυλίδια, όμως καμία απο τις δύο δεν το επιβεβαίωσε ή αρνήθηκε.

 

H είδηση του αρραβώνα τους έρχεται λίγες μόλις μέρες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας Spencer στην οποία η Kristen Stewart πρωτανιστεί στον ρόλο της πριγκίπισσας Diana.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.