CELEBRITIES

Η σπάνια εμφάνιση του Bigi Jackson, 13 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του


The Jennettes

3 Νοεμβρίου 2021

Η σπάνια εμφάνιση του Bigi Jackson, 13 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του
Η σπάνια εμφάνιση του Bigi 'Blanket' Jackson, 13 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του

Οι δημόσιες εμφανίσεις των παιδιών του Michael Jackson μετά το θάνατό του ήταν σπάνιες και πολύ συγκεκριμένες. Η Paris Jackson είναι η πιο γνωστή από τα τρία παιδιά του βασιλιά της pop αλλά η εμφάνιση του Bigi, γνωστού και ως Blanket, ήταν εκείνη που προκάλεσε ενδιαφέρον στα media. Mάλιστα, ο ίδιος δεν έχει εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση.

O Βigi εμφανίστηκε στην εκπομπή “Good Morning Britain” και ο λόγος δεν ήταν ο διάσημος πατέρας του αλλά η κλιματική αλλαγή. Πιο συγκεκριμένα, έκανε μια σπάνια εμφάνιση για να μιλήσει για την προστασία του περιβάλλοντος, ακολουθώντας το παράδειγμα του Michael Jackson, ο οποίος έθιγε πάντα τέτοιου είδους ζητήματα στις συνεντεύξεις του.

Ο γιος του Michael Jackson είναι πλέον 19 χρονών και τον ενδιαφέρουν και οι φιλανθρωπικές δράσεις. Πρόσφατα βρέθηκε στο Halloween πάρτι του αδερφού του, που έλαβε χώρα στην ιδιοκτησία της οικογένειας στο Los Angeles, μέσα από το οποίο επιθυμούσαν να συγκεντρώσουν χρήματα για τον φιλανθρωπικό οργανισμό Heal Los Angeles Foundation.

"Πιστεύω πως είναι σημαντικό να το γνωρίζουμε όλοι. Και νομίζω πως έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε, αλλά η γενιά μας ξέρει πόσο σημαντικό είναι", είπε για τις αλλαγές του περιβάλλοντος.

Ακόμη, ο Bigi, ο οποίος ήταν μόλις 7 ετών όταν έχασε τον πατέρα του, αναφέρθηκε, στον μουσικό θρύλο, περνώντας μπροστά από τα iconic outfit που υπήρχαν στον χώρο. "Υπάρχει πολλή ιστορία σε αυτό το σπίτι και στο στούντιο. Αυτό ήταν. Αυτό είναι που ο καθένας από εμάς θέλει να κάνει: να κάνει πράγματα όπου οι άνθρωποι απολαμβάνουν, από τα οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων επωφελούνται".

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.