CELEBRITIES

Matthew Perry: Ετοιμάζει την αυτοβιογραφία του με λεπτομέρειες για τους εθισμούς του και τα παρασκήνια των Friends


The Jennettes

2 Νοεμβρίου 2021

Matthew Perry: Ετοιμάζει την αυτοβιογραφία του με λεπτομέρειες για τους εθισμούς του και τα παρασκήνια των Friends
O Matthew Perry ετοιμάζει την αυτοβιογραφία του με λεπτομέρειες για τους εθισμούς του και τα παρασκήνια των Friends

O Matthew Perry μπαίνει στη λίστα με τους star που θα έχουν εκδώσει την αυτοβιογραφία τους και όπως αποκαλύπτει θα γράφει για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και τη μετέπειτα καριέρα του. Μπορεί να μην είναι όλα όσα θα γράφει άγνωστα για το κοινό, ο ίδιος όμως αποφάσισε να τα διηγηθεί με απλό και χιουμοριστικό τρόπο.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής των Friends υπέγραψε με τον οίκο Flatiron Books, μία θυγατρική του εκδοτικού οίκου Macmillan, για την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου που όλα προμηνύουν ότι θα γίνει best seller. Η Flatiron Books κατάφερε να αγοράσει τα δικαιώματα για το βιβλίο του Perry, ύστερα από τη σχετική δημοπρασία που έλαβε χώρα, το οποίο θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του επόμενου έτους.

Ο ηθοποιός θα αναφερθεί στην εποχή των γυρισμάτων της σειράς που τον ανέδειξε και όπως αποκάλυψε στα reunion επεισόδια είχε πολύ στρες και δεν ήθελε με τίποτα να αποτύχουν. Ακόμη, θα μιλήσει ανοιχτά για όλα όσα βίωσε από τον εθισμό του και τον αγώνα που έκανε για να το ξεπεράσει.

jenny.gr

Είναι το πρώτο βιβλίο που θα εκδώσει κάποιος από τη παρέα των "Friends" και μάλιστα η εκδότρια της Flatiron Books, Megan Lynch, επισημαίνει: "Χρειαζόμαστε το χιούμορ, χρειαζόμαστε την κάθαρση και πρέπει να συμφωνήσουμε σε κάτι - η ξεχωριστή ιστορία του Matthew - αφηγούμενη από την αμίμητη φωνή, είναι αυτό. Το βιβλίο του Matthew έχει ασυναγώνιστη δυνατότητα να ενώσει τους ανθρώπους μαζί, κάτι που μοιάζει ειδικά αυτή την περίοδο κινητήριος δύναμη, μια στιγμή απομόνωσης και διαχωρισμού".

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.