CELEBRITIES

O Matthew Perry, ο γνωστός σε όλους μας «Chandler Bing» αρραβωνιάστηκε


The Jennettes

27 Νοεμβρίου 2020

O Matthew Perry, ο γνωστός σε όλους μας «Chandler Bing» αρραβωνιάστηκε

Ο σταρ των «Friends», Matthew Perry αποκάλυψε πρόσφατα ότι έκανε πρόταση γάμου στην 29χρονη Molly Hurwitz και εκείνη δέχτηκε με χαρά.

«Αποφάσισα να αρραβωνιαστώ. Για καλή μου τύχη, εκείνη την περίοδο έβγαινα με την πιο φανταστική γυναίκα του πλανήτη», είπε ο γνωστός σε όλους μας, Chandler, για την μνηστή του. H Molly Hurwitz ξεκίνησε να βγαίνει με τον Perry το 2018 και ο δεσμός τους επιβεβαιώθηκε νωρίτερα το 2020, όταν η εκείνη έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στα social media της στις 14 Φεβρουαρίου. «Δεύτερη χρονιά που είναι ο Βαλεντίνος μου αλλή η πρώτη που είναι Instragram influencer. Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στον αγαπημένο μου», έγραψε για τον Matthew Perry.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Μπορεί ο χαρακτήρας που υποδυόταν στα αγαπημένα μας «Φιλαράκια» να φοβόταν τον γάμο, τουλάχιστον μέχρι να βρει την αγάπη στο πρόσωπο της «Μonica». Όμως και ο Matthew Perry φαίνεται πως και στην πραγματική ζωή είναι αναποφάσιστος, καθώς άργησε να βρει τον έρωτα.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

 

Δείτε ακόμη: 6 outfits της Jennifer Aniston από τα Friends που μπορούμε να φορέσουμε και σήμερα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.