CELEBRITIES

Ο David Attenborough εγκαταλείπει το Instagram μετά από έναν μήνα παραμονής και μετά το ρεκόρ του σε followers


The Jennettes

27 Νοεμβρίου 2020

Ο David Attenborough εγκαταλείπει το Instagram μετά από έναν μήνα παραμονής και μετά το ρεκόρ του σε followers

Ο λογαριασμός του David Attenborough λειτουργούσε με τη βοήθεια των συνεργατών του, Jonnie Hughes και Colin Butfield, που αναγνώριζαν από την πρώτη κιόλας ανάρτηση πως «τα social media δεν είναι το συνηθισμένο περιβάλλον του David».

Ο 94χρονος ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός και φυσιολάτρης, φαίνεται πως εγκατέλειψε την online πλατφόρμα του Instagram μετά από έναν μήνα παραμονής και αφού πρώτα κατάφερε να συγκεντρώσει 6,2 εκατομμύρια followers. Το προφίλ του φαίνεται πως δεν είναι πια ενεργό.

jenny.gr

Το πρώτο του post συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο followers σε χρόνο - ρεκόρ τεσσάρων ωρών και 44 λεπτών, σύμφωνα με το Guinness World Records. Ο Attenborough κατέρριψε τότε το αντίστοιχο ρεκόρ της προκατόχου του, Jennifer Aniston αλλά πρόσφατα ο ηθοποιός Rubert Grint τον ξεπέρασε, φτάνοντας τους ένα εκατομμύριο followers σε τέσσερις ώρες και ένα λεπτό.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.