CELEBRITIES

Ο Channing Tatum και η Zoë Kravitz έγιναν Instagram Official με την πιο iconic Halloween εμφάνιση


The Jennettes

2 Νοεμβρίου 2021

Ο Channing Tatum και η Zoë Kravitz έγιναν Instagram Official με την πιο iconic Halloween εμφάνιση

Ο Channing Tatum και η Zoë Kravitz έκαναν ταξίδι στα 70s, ντύθηκαν Travis και Iris από το Taxi Driver και πήγαν σε Halloween party. Πού το ξέρουμε; Το ανέβασε στα stories του ο ηθοποιός. Άρα η σχέση έγινε Instagram Official.

Ο Tatum ανέβασε μία δική της φωτογραφία, μία δική του και μία κοινή. Σε όλες, πόζαραν ως οι iconic χαρακτήρες της ταινίας. Ο ηθοποιός φόρεσε camo jacket γεμάτο patches, τζιν και μπότες. Η Kravitz ήταν όπως πάντα υπέροχη με το λευκό καπέλο της, το cropped τοπ και το κόκκινο ψηλόμεσο σορτς της.

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr

Το ζευγάρι της καρδιάς μας είναι μαζί όχι μόνο στη ζωή, αλλά και στη δουλειά. Γυρίζουν την ταινία Pussy Island, ένα θρίλερ που εκείνη σκηνοθετεί. 

Οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους κυκλοφόρησαν τον Αύγουστο, μετά από μία βόλτα τους στη Νέα Υόρκη. Λίγο αργότερα, πηγή επιβεβαίωσε στο Entertainment Tonight πως «βγαίνουν. Ξεκίνησε φιλικά και κατέληξε πολλά περισσότερα».

Ο Tatum ήταν παντρεμένος με την Jenna Dewan από το 2009 μέχρι το 2019. Μαζί, έχουν μία κόρη, την Everly που είναι 8 ετών. Το διαζύγιο της Kravitz από τον Karl Gusman οριστικοποιήθηκε τον Αύγουστο. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.