CELEBRITIES

Η Zoë Kravitz φόρεσε το παλτό της, αγκάλιασε το αγόρι της και έδειξε τι πραγματικά σημαίνει #couplegoals


Στεφανία Παπαδημητρίου

25 Οκτωβρίου 2021

Η Zoë Kravitz φόρεσε το παλτό της, αγκάλιασε το αγόρι της και έδειξε τι πραγματικά σημαίνει #couplegoals

Αν έχετε χωρίσει πρόσφατα, καλό είναι να μη διαβάσετε αυτό το άρθρο. Ή να το διαβάσετε και να συνειδητοποιήσετε ότι σας αξίζει να βρείτε τον Channing Tatum στη  Zoë Kravitz σας.

Είναι σχέση, το έχουμε αποδεχτεί. Εκείνος, ακολουθεί όλα τα fan accounts της στο Instagram. Κρατάει την τσάντα της στο Met Gala. Εκείνη, είναι απλώς υπέροχη – και πολύ καλά κάνει. Το ζευγάρι της καρδιάς μας τώρα περπατά χέρι χέρι στη Νέα Υόρκη, δίνει μαθήματα στιλ, μιλά στη single καρδιά μας, τα κάνει όλα. 

Ο Tatum φόρεσε το κρεμ πουλόβερ του, η Kravitz ήταν για μία ακόμη φορά η επιτομή του coolness με το παλτό, τον σκούφο, το φαρδύ τζιν και τις μπότες της. Κι ούτε που τους ένοιαζαν οι φωτογράφοι – γιατί σίγουρα τους πρόσεξαν, δε γεννηθήκαμε χθες.

Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν λίγο αφότου εκείνη υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Karl Glusman. Αυτός, από την πλευρά του, δεν το πήρε και τόσο καλά (ποιος θα το έπαιρνε, άλλωστε, αν έβλεπε την πρώην του να ζει την καλύτερη ζωή της με τον Channing Tatum; Προχωράμε). Προσπάθησε ακόμη και να κερδίσει πίσω τη συμπάθεια του πεθερού του, Lenny Kravitz, ο οποίος δεν μπήκε καν στον κόπο να του απαντήσει στο Instagram. Απάντησε στον Tatum, ωστόσο, κι αυτό κάτι σημαίνει. Εμείς, πάντως, ζούμε για το drama.

Πλέον, κυκλοφορούν διαρκώς μαζί, περνούν τέλεια και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: Ζευγάρια που καθόρισαν τα 00s και μας θυμίζουν τους Bennifer

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.