CELEBRITIES

Άβολο: Ο πρώην και ο νυν της Zoë Kravitz διεκδικούν την προσοχή του μπαμπά της


Στεφανία Παπαδημητρίου

30 Σεπτεμβρίου 2021

Άβολο: Ο πρώην και ο νυν της Zoë Kravitz διεκδικούν την προσοχή του μπαμπά της

Όταν ο Lenny Kravitz έκανε το τελευταίο Instagram-ικό του post, σίγουρα δε φανταζόταν ότι θα προκαλούσε σκάνδαλο. Ήθελε απλώς να δείξει τους κοιλιακούς του (και τον ευχαριστούμε για αυτό). Τελικά, τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε.

«2.37 π.μ. Καλημέρα. Σερί από το χθεσινοβραδινό στούντιο. 3 άλμπουμ στον ορίζοντα. Ξαναμπαίνω. Αγάπη», έγραψε. Ναι, Lenny, για τους νέους δίσκους ανέβηκε η φωτογραφία. Προχωράμε.

Από κάτω σχολίασε ο Channing Tatum, σε μία καλή μάλλον προσπάθεια να καλοπιάσει τον πατέρα της αγαπημένης του. «Τι τρως ή τι έχει το νερό σου; Δεν είναι φυσιολογικό. Απλώς κάνεις κοιλιακούς όλη μέρα;», έγραψε. Και όχι μόνο πήρε like, αλλά και απάντηση. «Φίλε, απλώς προσπαθώ να μπω στο επόμενο Magic Mike. Έχεις κανέναν γνωστό;» σχολίασε ο Lenny.

jenny.gr

Μέχρι εδώ, όλα καλά. Και θα έμεναν καλά, αν δεν εμφανιζόταν από το πουθενά ο Karl Glusman, ο πρώην σύζυγος της Zoë Kravitz που μάλλον θέλει να μείνει για πάντα στην καρδιά του πρώην πεθερού του.

«Ωραίο το πουκάμισο μπαμπά», έγραψε. Και απάντηση δεν πήρε. Άβολο, αμήχανο και λίγο κρίμα - ίσως είχε ελπίδες, μέχρι που αποφάσισε να κάνει αυτό το σχόλιο. Δε θα το μάθουμε ποτέ.

jenny.gr

Δείτε ακόμη: 9 celebrities που δεν χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.