CELEBRITIES

H Blake Lively έβαψε τα Manolo Blahnik της με βερνίκι νυχιών. Ιεροσυλία ή life hack;


The Jennettes

10 Νοεμβρίου 2021

H Blake Lively έβαψε τα Manolo Blahnik της με βερνίκι νυχιών. Ιεροσυλία ή life hack;
H Blake Lively έβαψε τα Manolo Blahnik της με βερνίκι νυχιών

Λατρεύουμε το τρόπο που η Blake Lively συνηθίζει να αυτοσαρκάζεται στα social media. Άλλες φορές για τις στιλιστικές της επιλογές και άλλες για τις καθημερινές της στιγμές με τον σύζυγό της, Ryan Reynolds.

Η ηθοποιός ανέβασε πρόσφατα ένα post στο Instagram που ποζάρει με ένα κόκκινο σύνολο και σχολιάζει τις στιλιστικές της αστοχίες όπως μόνο εκείνη θα μπορούσε να κάνει.

Στη φωτογραφία, η Lively φοράει μια Max Mara καμπαρντίνα -όπως έγραψε «την έδεσα σαν να είμαι το 5ο Golden Girl», μια ροζ Chanel τσάντα «για να σπάσει το κόκκινο», αλλά και ένα ζευγάρι γόβες Cristian Louboutin που όπως εξομολογήθηκε, έχει βάψει μόνη της με βερνίκι νυχιών. Λογικό; Όχι. Ιδιοφυές; Ναι!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Όπως έγραψε "Ζητάω συγγνώμη που έβαψα τα λευκά κοσμήματα των παπουτσιών με ένα κόκκινο βερνίκινυχιών ενώ έβγαινα έξω από την πόρτα. Άξιζε όμως ε;”. Οι γόβες της κοστίζουν 995 δολάρια και είναι οι ίδιες που είχε φορέσει η Carrie Bradshaw στον γάμο της με τον Big, στο τελευταίο επεισόδιο του Sex and the City, σε μπλε απόχρωση.

Διαβάστε ακόμη: Η Blake Lively φόρεσε μπορντό hiking boots και τώρα θέλουμε κι εμείς να φορέσουμε μπορντό hiking boots

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.