CELEBRITIES

H Kate Hudson έφερε τον 17χρονο γιο της στο κόκκινο χαλί, σε μια άκρως οικογενειακή εμφάνιση


The Jennettes

23 Νοεμβρίου 2021

H Kate Hudson έφερε τον 17χρονο γιο της στο κόκκινο χαλί, σε μια άκρως οικογενειακή εμφάνιση

H Kate Hudson έκανε μία φουλ οικογενειακή εμφάνιση με αφορμή την πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ του Peter Jackson, «The Beatles: Get Back». Και έτσι ήρθε η ώρα για την ηθοποιό να μας (ξανα)συστήσει τον 17χρονο πλέον γιο της, Ryder Robinson.

Η Hudson έχει αποκτήσει τον Ryder με τον πρώην σύζυγό της, Chris Robinson. Μάλιστα σε συνέντευξη που έδωσε πριν λίγους μήνες είπε ότι ο γιος της συνηθίζει να τη μιμείται, σατιρίζοντας τα video που ανεβάζει η μητέρα του στο Instagram, τα οποία εστιάζουν στο fitness και την ευεξία.

jenny.gr

«Είναι αληθινά αστείος, κανένας δεν με κάνει να γελάω όπως εκείνος. Πιθανότατα θα ακολουθήσει τα χνάρια της οικογένειάς του», είχε δηλώσει η ίδια.

Η 42χρονη ηθοποιός ποζάρει ευδιάθετη στο φακό με τη μαμά της, Goldie Hawn, και με τον γιο της. Γιαγιά και εγγονός φορούν total black looks με την υπογραφή Stella McCartney, ενώ η Hudson φόρεσε ένα εντυπωσιακό set με κόκκινη δαντέλα και μπλε παγιέτες, που συνδύασε με μαύρο σακάκι και λευκά sneakers. 

jenny.gr

Διαβάστε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.