CELEBRITIES

«Πείτε μία προσευχή»: H Sharon Stone για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της


The Jennettes

24 Νοεμβρίου 2021

«Πείτε μία προσευχή»: H Sharon Stone για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της

H Sharon Stone περνά δύσκολες στιγμές. Μέσα από ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε ότι η μητέρα της, Dorothy Stone, έπαθε οξύ εγκεφαλικό και χρειάζεται τις προσευχές όλων μας.

«Προσευχηθείτε για την Dorothy Marie Stone, τη μαμά μου, που έπαθε ένα ακόμη οξύ εγκεφαλικό το βράδυ», έγραψε κάτω από φωτογραφία της μαμάς της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Παρότι η ηθοποιός δεν ανέφερε πόσα εγκεφαλικά έχει πάθει η μαμά της, το 2019 είχε αναφερθεί στα ζητήματα υγείας που έχουν αντιμετωπίσει τόσο η Dorothy, όσο και η γιαγιά της. Κι η ίδια έχει πάθει εγκεφαλικό, το 2001 – έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να ασχοληθεί με την ενημέρωση για τις εγκεφαλικές ασθένειες που επηρεάζουν τις γυναίκες.

«Για αυτό το κάνω: Η μητέρα μου έπαθε εγκεφαλικό. Η γιαγιά μου έπαθε εγκεφαλικό. Εγώ έπαθα εγκεφαλικό – και για εννέα μέρες είχα αιμορραγία στον εγκέφαλο», έχει δηλώσει στο Variety.

Πριν από είκοσι χρόνια, νοσηλεύτηκε και έκανε διετές διάλειμμα από την υποκριτική. Αργότερα, αποκάλυψε ότι χρειάστηκε μία επταετία για να αναρρώσει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

«Ο κόσμος μου φερόταν με βαθιά αγένεια», είπε το 2019. «Από γυναίκες που δραστηριοποιούνται στον δικό μου χώρο μέχρι τη δικαστή που χειρίστηκε την υπόθεση της κηδεμονίας του παιδιού μου, δε νομίζω ότι κανείς ασχολείται με το πόσο επικίνδυνο είναι το εγκεφαλικό για τις γυναίκες και τι χρειάζεται για να αναρρώσουμε».
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.