CELEBRITIES

Η Serena Williams δε θα αγωνιστεί στο Australian Open και ο λόγος είναι σοβαρός


The Jennettes

9 Δεκεμβρίου 2021

Η Serena Williams δε θα αγωνιστεί στο Australian Open και ο λόγος είναι σοβαρός
Instagram @serenawilliams
H Serena Williams δε θα αγωνιστεί στο Australian Open, για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια.

Η Serena Williams ανακοίνωσε ότι δε θα συμμετάσχει στο Australian Open, «έπειτα από οδηγία των γιατρών» της. Η πρώτη φορά που αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο τουρνουά ήταν το 2003 – από τότε, δεν έχει λείψει από διοργάνωση.

«Ακολουθώντας τις συμβουλές της ιατρικής μου ομάδας, αποφάσισα να αποσυρθώ από το φετινό Australian Open», δήλωσε η τενίστρια. «Μπορεί να μην ήταν εύκολη απόφαση, αλλά σωματικά, δεν είμαι εκεί που θα έπρεπε, για να αγωνιστώ».

«Η Μελβούρνη είναι μία από τις αγαπημένες μου πόλεις και ανυπομονώ να την επισκέπτομαι κάθε χρόνο για να παίζω στο ΑΟ. Θα μου λείψει το να βλέπω τους fans, αλλά θα επιστρέψω με ενθουσιασμό για να αγωνιστώ στα καλύτερά μου».

Παρότι η αποχή από τη διοργάνωση ήταν απόφαση της Serena Williams, πολλοί έχουν δηλώσει ότι ίσως δεν ξαναδούμε τη σταρ του τένις στη Μελβούρνη, όπου διεξάγεται το Open. Το σίγουρο είναι ότι της λείπει ένας μόνος τίτλος σε μονό τουρνουά Grand Slam, για να σπάσει το ρεκόρ που διατηρεί η Margaret Court.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.