CELEBRITIES

Η Serena Williams και η κόρη της στο κόκκινο χαλί με matching outfits, έτσι απλά υπέροχες


The Jennettes

16 Νοεμβρίου 2021

Η Serena Williams και η κόρη της στο κόκκινο χαλί με matching outfits, έτσι απλά υπέροχες

Για τη Serena Williams, η πρεμιέρα της ταινίας King Richard ήταν οικογενειακή υπόθεση.

Η κορυφαία τενίστρια παρευρέθηκε στην πρώτη προβολή του έργου με την 4χρονη κόρη της, Alexis Olympia, και τον σύζυγό της, Alexis Ohanian. Μαζί, παρακολούθησαν στη μεγάλη οθόνη την αθλητική πορεία τόσο της ίδιας όσο και της αδελφής της, Venus, υπό την καθοδήγηση του πατέρα και προπονητή τους, Richard Williams.

jenny.gr

Μαμά και κόρη ήταν υπέροχες. Με τα matching outfits και το πλατύ τους χαμόγελο, βρέθηκαν στο επίκεντρο. Φόρεσαν  μαύρες ολόσωμες φόρμες διακοσμημένες με στρας – η μικρή συνδύασε τη δική της μπαλαρίνες και καλσόν καλυμμένο με κρυστάλλους.

jenny.gr

«Φοράω David Koma, είδα αυτό το look στην πασαρέλα και σκέφτηκα πως πρέπει να το φορέσω στην πρεμιέρα», δήλωσε η Williams.

Μίλησε, έπειτα, στο PEOPLE για την ταινία και το μήνυμα που ελπίζει να πάρουν οι θεατές.

«Μπορείς να ζήσεις το όνειρό σου. Δε γίνεται να φοβάσαι τη σκληρή δουλειά, πρέπει να μάθεις τον μόχθο, αλλά πάνω απ’ όλα να περνάς καλά στην πορεία. Θέλω να πω, πρέπει να έχεις υποστήριξη και η αξία της σύνδεσης με την οικογένεια είναι ανεκτίμητη. Ξέρεις, δεν πρέπει να το αφήσεις αυτό. Δε γίνεται να το εγκαταλείψεις ποτέ».

jenny.gr

Στο King Richard θα δούμε τον Will Smith στο ρόλο του πατέρα της. «Ο κόσμος τον είδε σαν τον κλασικό πατριάρχη, όμως αυτό δε θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την πραγματικότητα», δήλωσε ο ηθοποιός. «Αυτή ήταν η περσόνα του Richard Williams. Και έτσι αντιμετώπιζε τους ανθρώπους στον έξω κόσμο, αλλά είναι ο πιο γλυκός και τρυφερός πατέρας για τα παιδιά του».

πηγή φωτογραφιών: Splash News, Instagram
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.