CELEBRITIES

Alexis Ohanian για Serena Williams: «Είμαι ευγνώμων για κάθε λεπτό που έχω δίπλα μου την εκπληκτική σύζυγό μου»


The Jennettes

29 Σεπτεμβρίου 2021

Alexis Ohanian για Serena Williams: «Είμαι ευγνώμων για κάθε λεπτό που έχω δίπλα μου την εκπληκτική σύζυγό μου»

Η Serena Williams έγινε 40 χρονών και ο συζυγός της αποφάσισε να της ευχηθεί με τα πιο τρυφερά λόγια. Ο 38χρονος Alexis Ohanian έγραψε στο Instagram: "Eίμαι ευγνώμων για κάθε λεπτό που περνάω με την καταπληκτική σύζυγό μου και τη μαμά της κόρη μας" και ανέβασε μια φωτογραφία τους που κοιτάζονται στα μάτια.

Η Williams και ο Ohanian παντρεύτηκαν το 2017 και έχουν αποκτήσει μαζί την 4χρονη πλέον Ολυμπία. Μάλιστα, σε συνέντευξή του στο CBS This Morning τον Μάϊο, ο Ohanian επαίνεσε τη Williams για την ικανότητά της να εξισορροπεί την επαγγελματική και την οικογενειακή ζωή, εξηγώντας ότι συνήθιζε να έχει μια λάθος γνώμη για αυτό αλλά εκείνη του δίδαξε ότι μπορεί να επιτευχθεί με σωστή διαχείρηση.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι προσπαθεί να έχει ελεύθερο χρόνο ώστε να επικεντρωθεί στην οικογένειά του και  είναι πολύ σημαντικό να έχει στιγμές με την Serena και την κόρη τους. Ακόμη, είπε ότι "ο γάμος δεν είναι ευδαιμονία, αλλά μπορεί να γίνει αν το προσπαθήσεις".

Η νικήτρια του Grand Slam είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι η μητρότητα ήταν πάντα στα σχέδιά της: "Πάντα ήξερα ότι ήθελα παιδιά. Δεν ήξερα πότε, αλλά πάντα ήξερα ότι ήθελα παιδιά κάποια στιγμή. Έμαθα ότι η αγάπη είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα. Και αν έχετε την ευκαιρία να τη νιώσετε, τότε είναι κάτι ιδιαίτερο".

Πίσω από την γνωριμία των δύο κρύβεται μία πολύ ρομαντική ιστορία καθώς συναντήθηκαν το 2015, όταν η  Williams και ο Ohanian έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο στη Ρώμη. Ο επιχειρηματίας κάθησε ακριβώς δίπλα στο τραπέζι όπου καθόταν η Williams και οι φίλοι της και οι δυο τους έπιασαν κουβέντα ενώ το ειδύλλιο δεν άργησε να ξεκινήσει. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.