ΣΤΙΛ RUNWAYS

Saint Laurent: O Anthony Vaccarello μας συστήνει το «neo sexy» look


Μάρθα Κουμπάνη

29 Σεπτεμβρίου 2021

Saint Laurent: O Anthony Vaccarello μας συστήνει το «neo sexy» look
Saint Laurent: O Anthony Vaccarello μας συστήνει το «neo sexy» look

Δεδομένου ότι ο COVID-19 ανέτρεψε τα πάντα, ο Anthony Vaccarello είχε επιλέξει να παρουσιάσει τις συλλογές του Saint Laurent μέσω του φιλμ, χρησιμοποιώντας θεαματικές φυσικές ρυθμίσεις, από αμμόλοφους έως παγετώνες, ως σκηνικό του. Όχι απόψε. Απόψε, επιστρέψαμε στο Παρίσι! Η ισχυρή και ασυμβίβαστη ανοιξιάτικη συλλογή του Vaccarello εμφανίστηκε για άλλη μια φορά σε απόσταση λίγων λεπτών από τον Πύργο του Eiffel.

Το show πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο, σε μια δροσερή βραδιά. Στο κέντρο του runway στήθηκε ένας μεταλλικός, φωτιζόμενος καταρράκτης.

Ο Vaccarello μας σύστησε χθες τη δική του εκδοχή του neo sexy στιλ, προσθέτοντας πινελιές αισθησιασμού σε κάθε look που παρουσίασε στην πασαρέλα.

Bράδινη έξοδος; Μια εφαρμοστή bodysuit με cutouts, γυαλιά ηλίου και κοσμήματα. Μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο γραφείο; Ένα cropped blazer, cigarette παντελόνι με ψηλή μέση και ένα γιλέκο. Ή μπορείτε απλά να προσθέσετε blue electric ή κόκκινα δερμάτινα γάντια στο κοστούμι σας. Τριανταφυλλένια prints τυπωμένα σε jersey catsuits έδιναν έξτρα πόντους θηλυκότητας.

H ισπανικής καταγωγής σχεδιάστρια Paloma Picasso, κόρη του θρυλικού ζωγράφου, έγινε μούσα του Anthony Vaccarello. Συγκεκριμένα, η στιγμή που ο αείμνηστος συνιδρυτής του YSL Pierre Berge εντόπισε την Ισπανίδα παρέα με τον Yves Saint Laurent, σε ένα πάρτι.

«Για πολύ καιρό, ήθελα να μεταφέρω αυτήν τη συνάντηση μεταξύ της Paloma Picasso και του Yves Saint Laurent, τη σημασία των οποίων λίγοι αντιλαμβάνονται στο δημιουργικό ταξίδι του σχεδιαστή», λέει ο Vaccarello. «Είναι μια στιγμή στην οποία είμαι ευαίσθητος ως σχεδιαστής, γιατί για μένα είναι η καθοριστική στιγμή όταν η δημιουργική μόδα του Saint Laurent έγινε στιλ».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.