UPDATE #NOW

King Richard: Ο Will Smith είναι ο πατέρας της Serena Williams και η Beyonce υπογράφει το φανταστικό soundtrack


Κλέλια Φατούρου

22 Οκτωβρίου 2021

King Richard: Ο Will Smith είναι ο πατέρας της Serena Williams και η Beyonce υπογράφει το φανταστικό soundtrack

Ένα trailer είναι ικανό να σου φτιάξει την Παρασκευή, ειδικά αν περιλαμβάνει νέο τραγούδι της Beyonce και ερμηνεία Will Smith.

Η ταινία King Richard είναι η ιστορία του Richard Williams. Κι αν δεν σας λέει κάτι το όνομα, θα σας πει το Serena Williams. Πρόκειται για τον πατέρα της πιο διάσημης τενίστριας, αλλά και της αδερφής της Venus και της μεταξύ τους σχέσης.

Στο νέο trailer, βλέπουμε τις προσπάθειες του πατέρα και προπονητή που επιμένει να βρει λέσχες τένις που θα δεχτούν τις κόρες του. Παρά τα εμπόδια που συναντά, δεν το βάζει κάτω. «Δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε το σχέδιο. Έχουμε πρωταθλήτριες στο διπλανό δωμάτιο». Τις υποστηρίζει, πιστεύει στο ταλέντο τους και συνεχίζεις παρόλες τις προκλήσεις. Υπάρχει όμως και το ρεαλιστικό στοιχείο στη σχέση πατέρα-κόρης, όταν γίνεται και ο προπονητής της. Οι προσδοκίες, τα όνειρα που μπορεί να συγκρούονται, ένας δρόμος γεμάτος δυσκολίες.

Ο Will Smith και οι αδερφές Williams μας ενημέρωσαν για το νέο trailer της ταινίας και περιμένουμε να τη δούμε σε κινηματογράφους αλλά και στο HBO Max στις 19 Νοεμβρίου. Η Demi Singleton είναι η Serena Williams, η Saniyya Sidney είναι η Venus και η Aunjanue Ellis είναι η μητέρα των κοριτσιών, Brandi. 

Αυτό όμως που έκλεψε την παράσταση δεν ήταν η παρουσία του Smith, αλλά η μουσική που ντύνει το trailer. Μετά από πολλούς μήνες απουσίας, η Queen B επιστρέφει με το κομμάτι "Be Alive". Η επιβλητική της φωνή δίνει δύναμη στην εικόνα και δεν ξέρουμε γιατί θέλουμε να δούμε περισσότερο την ταινία. Για την ερμηνεία του Will Smith, την ιστορία των Serena και Venus ή για το φανταστικό σάουντρακ;