CELEBRITIES

Ο Will Smith έχασε την κοιλίτσα της καραντίνας, απογοητεύοντας τους fans του


The Jennettes

21 Οκτωβρίου 2021

Ο Will Smith έχασε την κοιλίτσα της καραντίνας, απογοητεύοντας τους fans του

Στις περισσότερες ταινίες, υποδύεται συνήθως εκείνον τον μυώδη τύπο που ξεχωρίζει για τις αθλητικές του ικανότητες. Αρκεί να θυμηθεί κανείς τον ρόλο του στο Suicide Squad το 2016.

Ο Will Smith ωστόσο, νωρίτερα μες στον χρόνο δεν δίστασε να τσαλακώσει την αψεγάδιαστη εικόνα του, δημοσιεύοντας στο Instagram την κοιλίτσα που απέκτησε κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Όπως είχε σχολιάσει τότε: «Είμαι στη χειρότερη φυσική κατάσταση της ζωής μου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Μαζί με την εξομολόγηση για τα παραπανίσια κιλά της καραντίνας, ο αγαπημένος star έδωσε την υπόσχεση στον εαυτό του πως θα βάλει τα δυνατά του για να επιστρέψει στην προηγούμενη φυσική του κατάσταση. Όπως είχε γράψει σε άλλο post: «Αυτό είναι το σώμα που έχω αποκτήσει σε μια ολόκληρη πανδημία... Λατρεύω αυτό το σώμα, αλλά θέλω να νιώσω καλύτερα. Όχι, άλλα μεταμεσονύχτια muffins».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

5 μήνες μετά και μπορούμε να πούμε ότι ο Will Smith κράτησε τον λόγο του αφού σε ένα πρόσφατο post τον βλέπουμε να σηκώνεται γρήγορα από το κρεβάτι για να γυμναστεί, αφήνοντας στο μαξιλάρι κάθε δικαιολογία. Εάν πιστεύατε ότι η άρση βαρών δεν είναι για τους άνδρες που έχουν πατήσει τα 50, ο 53χρονος Will Smith είναι η απόδειξη ότι κάνετε λάθος, διαλύοντας τα στερεότυπα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Ο προπονητής του ηθοποιού ακούγεται να λέει: «Οι Κυριακές δεν είναι δικαιολογία για να ξεκουράζεσαι». Ο Smith ήταν αποφασισμένος να χάσει τα κιλά της καραντίνας και φαίνεται πως τα κατάφερε, προκαλώντας απογοήτευση στο κοινό που ταυτιζόταν μαζί του τόσο καιρό.

Ο ξεχωριστός Will Smith πρόσφατα είπε μερικές αλήθειες για τη σχέση με τον πατέρα του και τη γυναίκα του, Jada Pinkett Smith. Ο "Will", με αφορμή το βιβλίο του που θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου, ανακάλεσε τη στιγμή που καθόρισε «το ποιος είναι σήμερα». Συνέβη όταν ήταν 9 χρονών, όταν μπροστά στα μάτια του, ο πατέρας του, Willard Smith Sr., χτυπούσε με μανία στο κεφάλι τη μητέρα του κι εκείνος παγωμένος από το θέαμα, χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα «ανίκανο» τον εαυτό του να παρέμβει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Μάλιστα, η κωμική του φύση θεωρεί ότι σε έναν βαθμό οφείλεται στην κακοποίηση, στην οποία υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας όταν ήταν παιδί, καθώς λειτούργησε ως μηχανισμός άμυνας. Αυτό που πίστευε πάντα, ήταν ότι εάν έκανε τους πάντες να ψυχαγωγούνται και να γελούν, δεν θα κατέφευγαν στη βία. «Η κωμωδία εξουδετερώνει την αρνητικότητα. Είναι απίθανο να έχεις μέσα σου θυμό, μίσος ή βία εάν περιστοίχιζεσαι από πράγματα που σου προκαλούν γέλιο». 

Δείτε ακόμη: Μια γυναίκα που έχασε 68 κιλά ποζάρει με τον παλιό της εαυτό 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS