CELEBRITIES

O Will Smith δείχνει την μεγάλη αλλαγή στο σώμα του μετά την καραντίνα


The Jennettes

5 Μαΐου 2021

O Will Smith δείχνει την μεγάλη αλλαγή στο σώμα του μετά την καραντίνα
O Will Smith μας δείχνει περήφανος την κοιλίτσα που απέκτησε στην πανδημία

Όλο και περισσότεροι celebrities στο Hollywood δεν διστάζουν να τσαλακώσουν την αψεγάδιαστη εικόνα τους και να μοιραστούν τις ατέλειες τους, θέλοντας να περάσουν το δικό τους μήνυμα, άλλοτε με σοβαρό τόνο κι αλλοτε με μία δόση χιούμορ.

Αυτό έκανε και ο Will Smith, ο οποίος μοιράστηκε την κοιλίτσα που απέκτησε κατά την διάρκεια της πανδημίας και του lockdown, αποδεικνύοντας πως είναι ένας από εμάς.

«Θα είμαι ειλικρινής με όλους σας. Είμαι στη χειρότερη φυσική κατάσταση που ήμουν ποτέ στη ζωή μου» με τους θυαμαστές να τον αποθεώνουν.

Σε άλλο post, ο 52χρονος star γράφει: «Αυτό είναι το σώμα που έχω αποκτήσει σε μια ολόκληρη πανδημία... Λατρεύω αυτό το σώμα, αλλά θέλω να νιώσω καλύτερα. Όχι, άλλα μεταμεσονύχτια muffins». Κάπως έτσι έγινε και μας έκανε να αισθανθούμε κι εμείς καλύτερα για τα επιπλέον κιλά που πήραμε στην καραντίνα, δίνοντας μας έμπνευση για να αλλάξουμε συνήθειες εν όψει καλοκαιριού.

Δείτε ακόμη: Τα τατουάζ των celebrities

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.