CELEBRITIES

H Serena Williams αποκάλυψε τη self-care ρουτίνα της και δε διαφέρει από αυτήν ενός 10χρονου


The Jennettes

12 Αυγούστου 2021

H Serena Williams αποκάλυψε τη self-care ρουτίνα της και δε διαφέρει από αυτήν ενός 10χρονου

Η Serena Williams γνωρίζει πως πάνω απ’ όλα πρέπει να βάζουμε τον εαυτό μας και το κάνει πράξη με έναν απρόσμενο, ίσως, τρόπο.

Έχει τον τίτλο της κορυφαίας τενίστριας όλων των εποχών, διαχειρίζεται τις δύο επιχειρήσεις της, φροντίζει συνεχώς τη μικρή της κόρη, Alexis Olympia – κι όμως, πάντα ξεκλέβει λίγο χρόνο για να μείνει μόνη και να… παίξει Nintendo!

«Το μικρό διάλειμμα για gaming με βοηθάει να χαλαρώσω και να αδειάσω το μυαλό μου. Μερικές φορές, όταν είσαι σε ένα μεγάλο Grand Slam, απλώς θες να μην το σκέφτεσαι και να ξεφύγεις – εμένα αυτό με βοηθάει», δήλωσε στο Harper’s Bazaar. «Με θυμάμαι από πάντα να παίζω videogames και να πηγαίνω σε συγκεκριμένα μέρη με μεγάλες κονσόλες και να περνάω τέλεια. Ένα από τα αγαπημένα μου ήταν το Super Mario Bros – όπως όλων εκείνη την εποχή. Έπαιζα επίσης Metroid και Tetris και όλα τα κλασικά. Αυτήν τη στιγμή, την καρδιά μου έχει κλέψει το Mario Tennis».

Όταν δεν ταξιδεύει, της αρέσει να πηγαίνει σε spa μία φορά την εβδομάδα, «είτε για περιποίηση προσώπου, είτε για κάτι άλλο», απλώς για να ξεκουραστεί. «Γενικά, προσπαθώ απλώς να είμαι χαρούμενη και να περνάω καλά στην ημέρα, να εκτιμώ τα απλά πράγματα που έχω».
 

Δείτε ακόμη: 9 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι τα κορίτσια μπορούν να είναι πριγκίπισσες και αθλήτριες ταυτόχρονα 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.