CELEBRITIES

«'Ο,τι καλύτερο έκανα στη ζωή μου»: Βρείτε κάποιον να σας αγαπάει όπως ο Alexis Ohanian τη Serena Williams


Στεφανία Παπαδημητρίου

25 Νοεμβρίου 2021

«'Ο,τι καλύτερο έκανα στη ζωή μου»: Βρείτε κάποιον να σας αγαπάει όπως ο Alexis Ohanian τη Serena Williams

Αν είστε single, διαβάστε με προσοχή αυτό το άρθρο – πάρτε καλού κακού ένα πακέτο χαρτομάντηλα και μία σοκολάτα δίπλα σας. Αν είστε σε σχέση, δείτε πώς γίνονται τα σωστά posts για την επέτειο. Γιατί η Serena Williams και ο Alexis Ohanian δίνουν μαθήματα και καλό είναι να κρατήσετε σημειώσεις.

Το ζευγάρι έκλεισε τέσσερα χρόνια γάμου και ο Ohanian αφιέρωσε στη σύζυγό του -  και κορυφαία τενίστρια/επιχειρηματία/icon – την ωραιότερη ανάρτηση του 2021, ίσως. Ούτε υπερβολικά γλυκός, ούτε ένα σκέτο «χρόνια μας πολλά».

«4 χρόνια! Πολλά ραντεβού θα ακολουθήσουν», έγραψε στη λεζάντα. «Χρειάζεται προσπάθεια, αλλά το ότι δημιούργησα αυτήν την οικογένεια μαζί σου είναι η καλύτερη προσπάθεια που έχω κάνει».

Συγκινηθήκατε ή όχι ακόμα; Γιατί έχει κι άλλο. Νωρίτερα τον Νοέμβριο, σε ένα κρεσέντο αγάπης, δήλωσε μέσω Twitter ότι «Πριν από 4 χρόνια με έκανες τον πιο ευτυχισμένο άνδρα στον κόσμο και η μικρή μας οικογένεια με κάνει να αισθάνομαι όλο και πιο ευγνώμων, κάθε μέρα που περνάει». 

«Σε ευχαριστώ που έφερες αυτήν την ευτυχία με το όνομα Olympia στη ζωή μας, κι ας κοιμάσαι διαρκώς στα μισά των ραντεβού ταινιών μας».

Καλημέρα είπαμε;

πηγή φωτογραφίας: Instagram
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.