CELEBRITIES

H Kate Middleton σήμερα κλείνει τα 40 και ποζάρει πιο εντυπωσιακή από ποτέ


JTeam

9 Ιανουαρίου 2022

H Kate Middleton σήμερα κλείνει τα 40 και ποζάρει πιο εντυπωσιακή από ποτέ
H Kate Middleton σήμερα κλεινει τα 40

Με αφορμή τα σημερινά γενέθλια της Kate Middleton, το Kensington Palace κυκλοφόρησε τρία νέα μοναδικά πορτρέτα της.

Για τις ανάγκες αυτών, η Δούκισσα του Cambridge, που σήμερα κλεινει τα 40, πόζαρε μπροστά στο φακό του του βετεράνου Ιταλού φωτογράφου μόδας Paolo Roversi φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες που φέρουν την υπογραφή του Alexander Mcqueen.

Jenny.Gr
Instagram/@dukeandduchessofcambri

Μάλιστα, τα πορτρέτα θα συμπεριληφθούν στην μόνιμη συλλογή του μουσείου National Portrait Gallery. H Kate Middleton ποζάρει στο Kew Gardens στο Λονδίνο και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Jenny.Gr
Instagram/@dukeandduchessofcambri

Η Kate μπήκε στη βασιλική οικογένεια το 2011 όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Williams, τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ και τον δεύτερο στη σειρά για τον θρόνο, σε μια λαμπερή τελετή. Από τότε μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να είναι ένα από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας και να κρατάει ένα χαμηλό προφίλ.

Jenny.Gr
Instagram/@dukeandduchessofcambri

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο μελλοντικός βασιλιάς και η βασίλισσα, που έχουν τρία δικά τους παιδιά, είναι πλέον τα πιο δημοφιλή μέλη της βασιλικής οικογένειας πίσω από τον 95χρονο μονάρχη. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η Kate θα γιορτάσει τα γενέθλιά της την Κυριακή μόνο με την οικογένεια και τους στενούς φίλους λόγω της πανδημίας.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.