CELEBRITIES

Η Megan Fox παντρεύεται τον Machine Gun Kelly – Μετά την πρόταση γάμου, ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου


JTeam

13 Ιανουαρίου 2022

Η Megan Fox παντρεύεται τον Machine Gun Kelly – Μετά την πρόταση γάμου, ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου
Instagram/@meganfox
Με την πιο ιδιαίτερη πρόταση γάμου

Όταν πρόκειται για μια πρόταση γάμου όλοι φανταζόμαστε ένα πολύ ρομαντικό μέρος με κεριά και το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία. Αυτά είχε (στο περίπου) και η πρόταση γάμου που δέχτηκε η Meghan Fox από τον αγαπημένο της, Machine Gun Kelly.

Η 35χρονη ηθοποιός δημοσίευσε ένα video στο προφίλ της στο Instagram, στο οποίο βλέπουμε τον μουσικό να γονατίζει μπροστά της και να της κάνει πρόταση γάμου και εκείνη δεν μπορεί να κρύψει την χαρά και τον ενθουσιασμό της.

Αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος για τον Machine Gun Kelly ενώ για την Fox θα είναι ο δεύτερο, καθώς ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Brian Austin Green, από το 2010 μέχρι το 2021 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Η ίδια συνόδευσε το video με μια τρυφερή ανάρτηση: «Τον Ιούλιο του 2020 καθίσαμε κάτω από ένα δέντρο. Ζητήσαμε μαγεία. Αγνοούσαμε τον πόνο που αντιμετωπίσαμε μαζί σε τόσο μικρό και τρελό χρονικό διάστημα. Δεν ξέραμε τη δουλειά και τις θυσίες που θα απαιτούσε αυτή η σχέση από εμάς, αλλά ήμασταν μεθυσμένοι από αγάπη. Ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί από την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ότι ήταν ποτέ δυνατό, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα την ακολουθήσει, είπα ναι και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου».

Ο Machine Gun Kelly ανέβασε και εκείνος ένα video με το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που έδωσε στην αγαπημένη του.

Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν ο διάσημος μουσικός είχε δηλώσει ότι ήταν ερωτευμένος με την Meghan Fox στα εφηβικά του χρόνια και είχε μάλιστα και αφίσες της στο δωμάτιό του. Αυτός είναι ο ορισμός του «όταν κάτι το θέλεις πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις». Ή και όχι, θα δείξει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.