CELEBRITIES

H Style Heroine, Eυαγγελία Σμυρνιωτάκη, είναι η νέα artistic director του Sergio Rossi


Μάρθα Κουμπάνη

13 Ιανουαρίου 2022

H Style Heroine, Eυαγγελία Σμυρνιωτάκη, είναι η νέα artistic director του Sergio Rossi
Ο νέος ρόλος της Ελληνίδας digital content creator

O διάσημος οίκος παπουτσιών Sergio Rossi όρισε την ελληνίδα Eυαγγελία Σμυρνιωτάκη, γνωστή ως Style Heroine, νέα του artistic director.

H Eυαγγελία Σμυρνιωτάκη θα επιβλέπει το branding, το content creation, τις διαφημιστικές καμπάνιες, το styling και θα αναφέρεται στον CEO του Sergio Rossi Riccardo Sciutto. «Είναι προνόμιο να συνεργάζομαι με τον Sergio Rossi αυτή την τόσο συναρπαστική περίοδο και ανυπομονώ να διαμορφώσω ένα νέο κεφάλαιο με το brand. Πάντα θαύμαζα το brand και θεωρώ πως το brand, που ανήκει στο Lanvin Group, έχει μόνο ξεκινήσει να δείχνει την δυναμική του», δήλωσε η ίδια.

«Είμαι ενθουσιασμένος με την άφιξη της Ευαγγελίας και πιστεύω πως οι γνώσεις της γύρω από την αισθητική των luxury shoes και των new media, θα δώσει μεγάλη αξία στο brand», λέει ο Riccardo Sciutto.

«Η επικοινωνία έχει αλλάξει πολύ αυτά τα χρόνια και η Eυαγγελία συνοψίζει τα νέα στοιχεία που χρειάζεται η βιομηχανία. Σήμερα, οι επωνυμίες πρέπει να έχουν απήχηση στους πελάτες και τα νέα εργαλεία επικοινωνίας — και πιστεύω σε μια δημιουργική διαχείριση, η οποία μπορεί να είναι συνεπής με τις ανάγκες των κοινοτήτων», πρόσθεσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της μάρκας.

Η Stye Heroine ξεκίνησε το online περιοδικό της το 2011 και από τότε κατάφερε να ξεχωρίσει στον κόσμο της μόδας. Αυτό την οδήγησε σε μερικές σημαντικές συνεργασίες με κορυφαία fashion brands όπως οι Chanel, Prada, Versace και Mytheresa, μεταξύ άλλων.

Μόνο στο Instagram, η Ελληνίδα digital content creator μετρά περισσότερους από 400.000 ακόλουθους που ελκύονται από τις εκλεπτυσμένες εικόνες και αισθητική της.Τώρα αναλαμβάνει ένα πολύ δημιουργικό ρόλο ως artistic director του shoe brand Sergio Rossi, και το σίγουρο είναι πως θα δούμε πολύ ενδιαφέρονται πράγματα από εκείνη.

Τα τελευταία χρόνια, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Sergio Rossi κατάφερε να αναδιοργανώσει την εταιρεία, να εκσυγχρονίσει το εργοστάσιό της στο San Mauro Pascoli της Ιταλία και να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητα της σύφωνα με το όραμα του αείμνηστου ιδρυτή της μάρκας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.