CELEBRITIES

Η Μartha Stewart είχε σχέση με τον Anthony Hopkins αλλά τον χώρισε γιατί τον έβλεπε ως Hannibal


Κλέλια Φατούρου

21 Ιανουαρίου 2022

Η Μartha Stewart είχε σχέση με τον Anthony Hopkins αλλά τον χώρισε γιατί τον έβλεπε ως Hannibal
Το ειδύλλιο των celebrities που έληξε πριν καν το μάθουμε

Μαθαίνουμε πολύ συχνά για σχέσεις που μας εκπλήσσουν γιατί είναι συνδυασμοί που δεν θα σκεφτόμασταν ποτέ. Αλλά το ειδύλλιο της Martha Stewart με τον Sir Anthony Hopkins ξεπέρασε τη φαντασία.

Την προηγούμενη Τετάρτη, η Stewart βρέθηκε στο Ellen Degeneres Show και αποκάλυψε τη σχέση της με τον Hopkins, μέσα από το παιχνίδι «2 αλήθειες 1 ψέμα». Όταν λοιπόν είπε ότι χώρισε τον Anthony Hopkins επειδή δεν μπορούσε να σταματήσει να τον σκέφτεται ως Hannibal Lecter, η DeGeneres της είπε ότι αυτό είναι ψέμα, και τα υπόλοιπα 2 οι αλήθειες. Κι όμως, η Martha επιβεβαίωσε ότι αυτό που λέει έχει συμβεί.

«Έχω ένα μεγάλο τρομακτικό σπίτι στο Maine, που έχει τεράστια έκταση μέσα στο δάσος. Δεν μπορούσα ούτε να φανταστώ ότι θα πάω εκεί τον Anthony. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ είναι εκείνον να τρώει, ξέρεις τι...», δήλωσε, αναφερόμενη στην ανθρωποφαγία του πιο γνωστού ρόλου του.

Τι κι αν ο Hopkins κέρδισε Όσκαρ όταν υποδύθηκε τον κανίβαλο Hannibal Lecter στη Σιωπή των Αμνών; Τελικά έχασε τη Martha.

Μπορεί εμείς και η Ellen να το ακούμε για πρώτη φορά, αλλά η αλήθεια είναι ότι η Stewart είχε μιλήσει ξανά στο παρελθόν για αυτή της τη σχέση. Το 2006, σε συνέντευξη στον Howard Stern είχε πει περίπου τα ίδια πράγματα. «Θα σου άρεσε να τρώει κάποιος τον εγκέφαλό σου ενώ κάθεσαι στην υπέροχη τραπεζαρία σου στο Maine. Μάλλον θα είχα μία πολύ όμορφη σχέση με τον Anthony, αν μπορούσαν να ξεπεράσω τη φάση με τον Hannibal».

Η 80χρονη επιχειρηματίας και τηλεοπτική προσωπικότητα έχει κάνει σχέσεις με αρκετούς celebrities, όπως η ίδια έχει δηλώσει, αλλά δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω. Ούτε για το πότε ξεκίνησε η σχέση της με τον Hopkins. Μαντεύουμε ότι συνέβη λίγο μετά την κυκλοφορία της ταινίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.